Milyen új (rossz) munkahely az, ahol szombaton van állásinterjú, pénteken kell kezdeni és 217000 (tehát nem kerek összeg) a nettó kezdőfizetés? Bővebben lent!
Mielőtt aláír a párod, egyeztessétek a következőket:
- heti munkaidő (pl: heti 40 óra)
- hétköznapi/hétvégi munkanapok
- havi bruttó bér
- juttatások
A kommentjeidből nekem az jön le hogy ez egy nem jó munkahely. Így én már nem szídom ezt a munkáltatót. Szerintem butaság lenne aláírni a munkaszerződést ilyen feltételekkel.
Nem értem, mi bajod a szombati interjúval. Ha jól értem, a párod szólt, hogy neki nem jó, és rögtön át is tették. Nem azt mondták, hogy márpedig akkor is mindenképpen szombaton kell interjúzni.
És az miért gond, ha pénteken kezd? Akkor is családi program van?
#27 dettó!!! És én is sok helyen dolgoztam szombaton is. De akkor sem jutott soha egyik munkaadómnak eszébe a szombati interjú.
#28 barátnőmről van szó. Nen rólam!!!
A ciganyokat nem kell atkozni inkabb rontasokat kell rajuk mondani , felk@gy@mu ,vagy a rontasoknal erossebbet. A Zsidokra ugyszinten. Lanyokra foleg. Igy gyorsabban rajottok mi a lenyeg. Igy kaptok munkat.
L kezdeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!