Nincs ennyi kuncsaftjuk, és a legtöbb prosti 15 rugóért dolgozik
Pesten ez már lehet 20 is
Hidd el, nem jön be ennyi zseton közel sem, a költség pedig nem hiszem, hogy ennyi.
2024. ápr. 11. 13:34
32/45 anonim válasza:
A hiba a képletben a "futtató" ( nem tudom, kiirhatom-e). Annak a pénznek a jó része nála landol.
Esetleg néha lekever egy pofont, ezt néha úgy, hogy a lány menekülésképp buszra száll, fiú utána, sofőr rájuk szól, lány könyörög neki. Esetleg kiveri pár fogát. Őrzik, míg grasszál, távolról. Ésatöbbi.
Ezért nincs a lányoknak 3 db kiadó lakásuk. Mondjuk én azokról írtam, akik lentebb vannak a rangsorban. De futtató fiúk mindenütt vannak.
2024. ápr. 11. 19:25
33/45 anonim válasza:
Alapvetően az a gond, hogy a prostituáltak többsége nem maguknak dolgoznak. A másik meg az, hogy bátrak és bevállalósak. Ez csak azért gond, mert történhetnek bizonyos fertőző balesetek. Amit természetesen tovább adhatnak a gyanútlan félnek. Persze itt lehetne mondani, hogy ez a rizikó bárkivel előfordulhat, de ne feledkezzünk meg arról, hogy a prostituáltaknak lehet olyan hetük, amikor vagy 100 embert is kielégíthetnek.
2024. ápr. 11. 20:41
34/45 anonim válasza:
A másik pedig csak akkor törvényes, ha saját ingatlanban csinálod. Ha albérletben csinálod az aggódó szomszédok rád hívhatják a rendőrséget és ha kiderül, hogy mivel foglalkozol simán kidobhatnak az albérletből. Ugyanis a bérbeadó bűncselekményt követ el, ha úgy adja ki a lakást, hogy tudd a te prostitúciós tevékenységedről. Ja és elvileg ki kéne váltanod az egyéni vállalkozást hozzá és minden egyes kifizetett együttlét után adnod kéne nyugtát.
2024. ápr. 11. 20:48
35/45 anonim válasza:
Én az adóhatóságként szét szoppppatttnnámm mindet, mert szerintem vagy 99% nem ad nyugtát, de még vállalkozásuk sincs. De rendőrségként a kerítőkre is rá tudnék szállni, mert ahogy említettem az előbb többségük az eltartottak lakásán tevékenykedik.
2024. ápr. 11. 20:53
36/45 anonim válasza:
Egyébként meg hogy szűri ki a balhés pasikat? Ha pld magadnak dolgozok egyedül és nem tetszik a lakásodba beengedett Jonny, akkor mit csinálsz? Ajtót mutatsz neki? Ha meg is úszod egy pofon nélkül haragjában távozáskor mindenkinek tudtára adja a lakókörnyezeted közelében jó hangosan, hogy mekkora egy hatalmas kuvva vagy.
2024. ápr. 11. 20:57
37/45 anonim válasza:
Ügyes, az ő dolga.
2024. jún. 10. 23:04
38/45 anonim válasza:
37 És ha az élettársad vagy mamikád is az lenne, akkor ugyan ezt mondanád? Hogy ügyes és az ő dolga? :)))))))))))))))))))))
2024. jún. 10. 23:55
39/45 anonim válasza:
az én mamikám az volt, nem érdekel
2024. jún. 11. 00:41
40/45 anonim válasza:
Akkor ügyes volt. Kaptál tőle zsebpénzt? Ha igen milyen érzés volt? :::::::::::)))))))))))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!