Miért gond ha egy Nő prostituált ?
Figyelt kérdés
Teljesen titokban, mindenki úgy tudja van munkahelye .
Ez miért gond ?:)
Teljesen oda figyel a jelentkezőkre, ki szűri a balhés pasikat .
Mit gondoltok ilyen Nőről ?
2024. febr. 21. 20:10
1/45 anonim válasza:
Hiába luxusqrva, attól még qrva.
2/45 anonim válasza:
Attól kérdezd, akinek gond.
Mi mondtuk, hogy az?
3/45 anonim válasza:
Nekem nem gond, ha neki sem.
Egyébként van az a mondás, hogy kurvából lesz a legjobb feleség.
Én úgy vagyok ezzel, hogy szép-szép, de otthonra nem kellene.
4/45 anonim válasza:
Mert nincs semmi önbecsülése, lusta (mivel konkrétan a saját testét áldozza fel normális munka helyett), semmi igénye nincs (hiszen random idegen férfiakkal van eggyütt), nincs tekintettel a jövőjére (hiszen ha majd családja lesz vagy változik az élete mindez hogy fog kinézni) plusz egy meggondolatlan döntés és vagy terhes lesz, vagy elkap valamilyen fertőzést. Ezt gondolom.
6/45 anonim válasza:
Nekem nem gond. Ha neki ok. Itthon divat az, hogy mindenki mással van elfoglalva.
7/45 anonim válasza:
Jah és gondolom sok esetben anyagi gondok okozzák ezt, megelni meg havi 2 musibol gondolom jobb mint havi 200bol eladokent
8/45 anonim válasza:
Leszarom, nekem miert lenne gond?
9/45 anonim válasza:
Semmi gond , csak ne legyen drága.
10/45 anonim válasza:
Nem gond, sőt, èrtèkelem is időnként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!