Amwayről röviden?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Röviden vázolom, egy facebook ismeros keresett meg hogy csatlakozzak, legyek resze az amway online marketingnek, egyenlore olyan nagyon reszletes leirast nem kaptam rola, hogy ez mivel is jarna. Ez a tipusu vallalkozas mibol is tevodik ki? Nem akarom azt elhinni hogy emberek hivasaval (insta, facen pl.) es az amway termekek kinalatanak ajanlasaval (ebbe hogy mi alapjan ajanlom ne menjunk bele) szert tudnek tenni a passziv jovedelemre, nekem olyan parasztvakitasnak tunik, mert megis csak megkeresesve lettem es semmi kulonosebb kapcsolat vagy ismeretsegem nincs. Voltam egy zoom meetingen is, meg beszeltunk is rola, de van esetleg olyan aki bovebb tapasztalatokkal is tud szolgalni? Azert nem fektetnek bele idot elso korben meg mellette penzt is hogy egy puccs legyen a vege. Regebbi kerdest mar olvastam rola, ott nem ajanlottak, viszont azota eltelt megint egy kis ido es hatha tud segiteni nekem. koszonom elore is a valaszokat.:)

#Amway #passzivjovedelem
febr. 21. 17:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%

"Mindenki aki csatlakozik, mint értékesítő, aláírja, hogy ha nem értékesít eleget a termékből, az az ő vesztesége."

Nincs ilyen. A legtöbb MLM-cég tiltja is a viszontértékesítést.

"Mert jogi kiskapukat használnak ki."

Jól hangzik, de nem igaz. Semmilyen kiskapura nincs szükség.

"Az MLM egy értékesítési forma. De sokkal rosszabb, mint a hagyományosak"

Szerinted. Az meg semmi.

"jellege miatt minden szintnek le kéne emelnie a maga hasznát, épp ezért túlárazott lesz a termék"

A hagyományos kereskedelemben legalább ugyanannyi szint van. Ezért veszed meg a 100 Ft-os fogkrémet ezerért a drogériában vagy az ábécében.

Az átlag MLM termék csak annyira túlárazott a bolti termékekhez képest, mint a Ferrari a Suzukihoz képest. Az oka is ugyanaz.

"Piramisjátékok sem omlanak össze két-három év után"

De.

"Szekták miért nem omlanak össze? A szcientológia miért nem omlott össze évtizedek alatt?"

Mert azok nem piramisjátékok.

"És nem az MLM cégek virágoznak,"

De.

"csalogatnak be, hogy ki lehessen zsákmányolni"

Ilyen nincs az MLM-ben.

"motiválódnak a további új beszállók beetetésére és kizsákmányolására"

A képzeletedben.

febr. 23. 13:41
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

"Az átlag MLM termék csak annyira túlárazott a bolti termékekhez képest, mint a Ferrari a Suzukihoz képest. Az oka is ugyanaz."

Ez egy eltalált analógia! Az MLM termék ugyanúgy sokszorosába kerül, mint a boltban értékesített, ugyanúgy nem nyújt olyan szinttel többet, mint amennyivel többe kerül, ugyanúgy körül van rajongva hiúságból és ugyanúgy nincs rá igazán szüksége az embernek, mint a Ferrarira, csak jó mutogatni vele a státuszt. Pontosan!

febr. 23. 15:12
 13/14 anonim ***** válasza:
33%

@12

Igen, az irigység nagy úr.

Építs fel egy jókora MLM-hálózatot, s akkor nem irigykedni fogsz a ferrarisokra, hisz neked is lehet egy saját, külön bejáratú.

Vagy több.

Ja, hogy odáig meló van.

IGEN!

Ezért nem lesz neked soha. Ezért fogod egész életedben fikázni azokat, akik tesznek azért, hogy jobb életük legyen, miközben másokat is hozzásegítenek a céljaik eléréséhez...

@13 Szépö csém,

itt ha valaki troll, akkor az te vagy....

febr. 23. 15:38
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Hát igen, nem nehéz felismerni a victory trollt. Elég egyívású troll.

Vagy arról okoskodik, hogy mindenkinek forexel victory módszerrel kéne meg 1000x-eznie a pénzét. Vagy az MLM-et méltatja hogy az milyen jó, és aki leszólja az troll. Ja meg reklámozza hogy bármilyen részvénynek volt bullrunja, abból ő hú de mekkorát szakított.

De kb tényleg ennyi a kapacitása amit elő tud adni hozzászólásként.

febr. 23. 16:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!