Rossz fényt vet rám ha két helyen is jelentkezem a munkára vagy sem?
Figyelt kérdés
Professionon beadtam a jelentkezésem, de az oldal weboldalán is le szeretném adni, hátha jobban elér hozzájuk.febr. 9. 16:06
1/4 anonim válasza:
azt, a munkáltatók rühellik az olyan munkavállalókat, akik dolgozni akarnak
3/4 anonim válasza:
Rossz fényt nem vet. Csak kérdés, hogy hova adod be. Van amikor fejvadász cégen keresztül is keresnek. Ha oda is beadod, meg közvetlenül is, a fejvadász nem fog veled foglalkozni, mert nem kap utánad pénzt.
Fejvadásznak is van előnye meg hátránya. Előnye, hogy meg fogja tudni mondani, hogy mennyi bérigényt adhatsz meg. Hátránya, hogy lehet, hogy inkább közvetlenül vesznek fel embert, mert nem akarnak jutalékot fizetni.
Viszont nekem volt több jó tapasztalatom is velük, ha ügyes a fejvadász, elég jól el tudja adni az embert, el tudja érni, hogy behívjanak. Persze sok rossz is van, de talán azok mostanában már inkább tönkrementek.
A Profession oldalon egyébként többféle hirdetés is van, van olyan amelyik egyből az adott cég honlapjára visz.
4/4 anonim válasza:
Nem hiszem. Én az Indeed-en találtam egy hirdetést, jelentkeztem is rá, de meg volt adva a hirdetésben a munkáltató címe, az alapján találtam telefonszámot. Felhívtam és fel is vettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!