Magyar Posta, Postai ügyfélszolgálati ügyintéző munkaidő,beosztás,fizetés?
inkább ne. hidd el. idegroncs leszel. postát felejtsd el, ha nem irodai munka a székházban.
üdv: egy volt főpénztátos
Nem egyszerű, az biztos... a műszak mindig a nyitvatartás függvénye... előtte 10-15 perc, utána a leszámolás...
Nem tudom a kettes honnan szedi ezt a butaságot, de nem igaz... senki nem szól egy büdös szót sem...
A bér... hát nem a legversenyképesebb, de javítható...
Sajnos nem sok vigyázz a postával,aki ott van inkább menekülne.
Az értékesítéssel az a gond bár keresni lehet vele, de minimálisat viszont elvárás az van.
Most megint kötelező tervek vannak ,amit teljesíteni kell.
állandóak idővel a fenyegetések és nyomás gyakorlás a dolgozókra.
Kötni kell mindenféle biztosítást a hold udvarba hozzátartozókra , rokonokra, ismerősökre ha nincs elég akkor jön a fizuemeléssel meg bérrel való fenyegetés.
És igen a munkaidő elég rugalmas főleg a Posta részéről,amikor én ott dolgoztam többet lehetett ,persze a túlórát sosem írhattuk be csak max. lecsúsztatni lehet vagy kiadják ha tudják, de már úgy lecsökkentették a létszámokat, hogy aki marad alig tudja elvégezni.
Nem véletlen az üresedés szerintem nézz utána előbb alaposan.
Pénzzel és emberekkel kell dolgozni egész nap, anyagi felelősség mindenért és egyből zsebre megy fizetni kell ,ami abszolút nincs megfizetve.
Amúgy is sorba zárták be a postákat, ami maradt ott meg levették a létszámokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!