Amennyiben jelentkeztem egy cégnél egy pozicióra és nem találnak alkalmasnak rá, van esély, hogy felhivnak egy másik pozicióra?
#1 vagyok.
A fenti válaszadók tévednek.
Az újonnan felrakott hirdetésekre elsősorban azok közül válogatnak, akik beadták a jelentkezésüket arra a pozícióra.
Ha te most beadtad mérnöknek a jelentkezésed, és nem találtak alkalmasnak, ettől függetlenül nem fognak felkeresni a sofőr pozícióval, sem a raktárossal, sem a kertész pozícióval.
Nagyon maximum ami nagyon nagyon kicsi esély van, hogy egy ugyanolyan pozícióra behívnak, junior jelöléssel, de szerintem az sem reális igazán.
Igen, sok helyen van ilyen, egy Jane Street pl. konkrétan le is írja jelentkezésnél:
"When we receive an application, we consider it for all available positions worldwide to determine the best fit. If you are interested in additional roles or offices other than what you've applied for above, you do not need to submit multiple applications."
Nekem interjú közben felajánlottak egy másik pozíciót, mivel az jobban illett hozzám a tapasztalataim alapján.
Másnap már kaptam is erre a pozícióra bérajánlatot, amit el is fogadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!