Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha jelentkeztem egy állásra,...

Ha jelentkeztem egy állásra, ami két műszakos van esély rá hogy megengedjék nekem hogy csak egy műszakba járjak?

Figyelt kérdés
Legjobb barátnőm ott dolgozik,és megkérdezte a műszakvezetőjét,aki azt mondta hogy jelentkezzek két műszakba és lehet megengedik. Igazából a hazajárás miatt nem tudom vállalni a két műszakot, délutános után nincs buszom,mert elég rossz nálunk a buszmenetrend. Leakarom tenni a jogsit,de hát az is idő,és addig is dolgozni kell valahol.

2022. okt. 28. 21:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Új belépőként biztos, hogy nem fogják megengedni, ahhoz először le kell tenni valamit az asztalra. Ne csinálj hülyét magadból: ha két műszakos munkarendre jelentkeztél, tudnod kellett, mivel jár, a felnőtt ember pedig ennek ismeretében jelentkezik egy állásra.
2022. okt. 28. 21:12
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát de ha bent azt mondták neki, akkor csak megengedik. És önhibám kívül nem tudom vállalni,mivel nagyon rossz nálunk a közlekedés,hiába közel lakok a városhoz,de át kell szállni meg csatlakozásra kell várni.
2022. okt. 28. 21:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha önhibádon kívül nem tudsz két műszakot vállalni, akkor nem jelentkezel két műszakos állásra. Ennyire egyszerű.
2022. okt. 28. 21:21
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,2-án kell menni,szóval majd kiderül. Bízom benne hogy megengedik.
2022. okt. 28. 21:23
 5/14 anonim válasza:
100%
Jelentkezz. Ha nem vesznek fel, nem dolgozol ott, de ha nem jelentkezel akkor sem. Mit veszíthetsz?
2022. okt. 28. 21:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
5ösnél a pont
2022. okt. 28. 21:31
 7/14 A kérdező kommentje:
Na hát ez az nincs vesztenivalóm, most egy próbát megér, lehet az is hogy megengedi. Illetve az egyes azt írta hogy ne csináljak hülyét magamból,hát most mit számít esetleg ha hülyének is néznének emiatt(bár nem hiszem),úgy se találkozok velük többet.
2022. okt. 28. 21:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez ennyi. Sok sikert kérdező, én drukkolok neked:)
2022. okt. 28. 21:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sokat gondolkodtam egyébként én is hogy jelentkezzek e,meg hogy hogyan fognak reagálni, viszont úgy vagyok vele hogy elég nagy a munkanélküliség,most ebben a helyzetben nem lehet itt válogatni,meg variálni,mindent meg kell próbálni.
2022. okt. 28. 21:41
 10/14 A kérdező kommentje:
Illetve,5-6-8-as válaszolónak mondom hogy milyen jó hogy még vannak jóindulatú emberek a világon.
2022. okt. 28. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!