Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha jelentkeztem egy állásra,...

Ha jelentkeztem egy állásra, ami két műszakos van esély rá hogy megengedjék nekem hogy csak egy műszakba járjak?

Figyelt kérdés
Legjobb barátnőm ott dolgozik,és megkérdezte a műszakvezetőjét,aki azt mondta hogy jelentkezzek két műszakba és lehet megengedik. Igazából a hazajárás miatt nem tudom vállalni a két műszakot, délutános után nincs buszom,mert elég rossz nálunk a buszmenetrend. Leakarom tenni a jogsit,de hát az is idő,és addig is dolgozni kell valahol.

2022. okt. 28. 21:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%

Én veled értek egyet kérdező és azon cseszem fel magam, amikor olvasom, hogy magyar ember már nem akar három szakban dolgozni. Persze hogy nem 200-300 ezer forintért. Inkább idehordják az ukránt, most már a fillipínókat is, mert ez a szemét tetvedék rendszer már egy rakat embert külföldre üldözött. Tervezek én is lelépni. Amíg a magyart kivérezteti, addig az ukránt, fillipínót ingyen elszállásolja és csodálkozik, hogy az ember elmegy, meg nem marad itt.

A másik a buszok na arról ne is beszéljünk én is tudnék sztorizni róluk.

2022. okt. 28. 21:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát igen 11-es, kriminális ami itt megy. Én pont a minap gondolkodtam arról hogy megfogom magam és kitakarodok külföldre. Szószerint ez fogalmazódott meg bennem,mert voltam egy állásinterjún,ami vicckategória volt,és mondtam magamban hogy na jó,én elmegyek dolgozni teszek félre pénzt és kitakarodok külföldre.
2022. okt. 28. 22:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez melyik város? Vagy régió? Ha szabad tudni?

Egyébként meg biztos dolgoznak ott egy páran, barátnőd kérdezzen körbe, hogy délutános műszak utána haza tudna-e vinni valaki autóval, max kifizeted az üzemanyagköltséget arra a 20-30-40? kilométerre.

2022. okt. 29. 10:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Nálunk is 2 műszak van és nagyon sokan 1 műszakoznak. Gyerek miatt, bejárás miatt stb.

Van aki csak 8-ra jár van aki 7-re 7:30-ra, ha elég rugalmas a cég simán felvehetnek 1 műszakba

2022. okt. 29. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!