Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznátok olyan helyen,ami...

Dolgoznátok olyan helyen,ami elég messze van az otthonotoktól,és heti 48 órát kell dolgozni?

Figyelt kérdés

Munka keresésben vagyok.Kicsit kintébb lakok a várostól és a városon belül a hely sem a központban van.Óránként járnak a buszok,12órázni kell,jattot nem kapom meg,viszont tisztán fizet 320ezret,ami végülis jó.

Heti 4 napot kell dolgozni,de ha bármelyik buszt le késem,ami jön akkor nem tudok haza menni.Ráadásul mire haza érek és ágyba kerülök lesz 1 óra,7kor már kelni kéne hogy be érjek 10re.

El vállaltam egy próbanapot de nagyon filózok,hogy lemondom.

Hozzak áldozatot ezért az állásért,megéri?

febr. 4. 06:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Hosszútávon ezt úgysem bírná senki.
febr. 4. 06:51
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem, ez embertelen. 12 órára 320 meg nem jó fizetés.
febr. 4. 07:08
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Ez egy foś.
febr. 4. 07:38
 4/11 anonim válasza:
78%
Hogyne, meg kétszer ennyit is, fele ennyi pénzért :D
febr. 4. 07:54
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Megteheted hogy ne fogadd el?

Én igen, így nem fogadnám el. De mindenki más helyzetben van.

febr. 4. 08:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen,egyenlőre megtehetem hogy nem fogadom el.Van még félretett pénzem ,nem sürget a munka.Én is így éreztem.Írjak neki üzenetet hogy nem megyek?mit kéne írnom?
febr. 4. 08:35
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Megírod neki ezt, hogy átgondoltad és ez neked időben kivitelezhetetlen lenne.
febr. 4. 09:15
 8/11 anonim ***** válasza:
62%

Ha jól értem otthon vagy most, nem kell dolgoznod. Akkor én megnézném. Akár néznék aznapra valami olcsó szállást.

Esetleg az autó nem opció? Csinálsz egy jogsit és veszel egy autót? Nem írtad, hogy heti hány nap 12 óra, mert ha mondjuk heti 3x, akkor pl. jó fizetésnek is számíthat.

febr. 4. 09:19
 9/11 A kérdező kommentje:

Annyira nincs messze..helyközi busz be visz,de az utolsó pont akkor megy el amikor zár a hely.

22kor zár,és 22.40kor megy el az utolsó busz.

Heti 4nap ennyi pénz.

febr. 4. 09:24
 10/11 anonim ***** válasza:

NEM!!

Ez hosszú távon nem fenntartható, viszont rövid távon is már lesz lenyomata az egészségedre nézve..!!

febr. 4. 16:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!