Jelenleg vagy mostanában dolgozott valaki az esztergomi Suzuki gyárban?
A kérdésem az lenne, hogy mivel 25 alatti vagyok, tényleg megadják a nettó 400-at?
Milyen a szállás amit adnak?
Ezt én is tudom.
De borsod megyében élek, ahol átlagosan 230-250-et akarnak fizetni, és ha lehet választani, hogy 240-et keresek, vagy szálláson kell lakni de 400-at akkor inkább választom az utóbbit.
Pályakezdő vagyok, középiskolát végeztem, érettségim még nincs.
Viszont a szállás az nem mindegy hogy bent vagyunk 5-en egy szobában abból 2 iszik 2 ellopja a másik cuccát.
Láttam képeket az új suzuki által épített szállásról, de nem írják konkrétan milyenek szobák. Ha 2 fős, és normális akivel egy szobába kerülök akkor oké.
Én dolgoztam ott nettó kétszátvalahányezret kerestem, már nem emlékszem mennyit. Még a koronavírus előtt dolgoztam ott.
Hát rendesen hajtják az embert, sok helyen dolgoztam, de sehol nem dolgoztattak meg olyan keményen mint a Suzukiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!