Mostanaban motor eladas milyen?
Figyelt kérdés
1hete arulom, de csak idiota cserekkel hivogatnak! Sehol egy komoly erdeklodo. A tobbi azonos gep arat megneztem es eloben is megneztem parat. Szerintem nem irrealis aron hirdetem es meg pofatlanul alkudozo hivas sincs. A motor nem lelakott darab! Ti mit tapasztaltok?2016. szept. 16. 21:15
1/8 anonim válasza:
A kocsiknál is kell pár hónap még ha jó akkor is, a motornál nem tudom, hogy hogyan megy, szezon vége, esenek az árak, ha ár alatt adod biztos megveszik
2/8 anonim válasza:
Szerintem ősszel - még akkor is ha meleg mint most - lecsökken a motort vásárlók száma! A srácok is suliban vannak, a fiam se ült már két hete motorra, mert most kisebb dolga is nagyobb. Ilyenkor szoktak zuhanni az árak, majd én is betárazok tavaszra, mert akkor meg meredeken emelkedik az ár.
3/8 A kérdező kommentje:
Eddig osszest osszel adtam, vettem es nem tapasztaltam eddig ilyet.
Azert kerdem azoktol akik MOST hirdetnek! Mit tapasztalnak? Esetleg aki kereskedesbe dolgozik mennyi erdeklodo van?
2016. szept. 16. 21:23
4/8 anonim válasza:
Azért nem mindegy milyen motorról van szó... Nem mindegy hogy egy DT50, vagy egy Hayabusa...
5/8 anonim válasza:
Valóban nagyban segítene, ha megmondanád milyen motorról van szó.
6/8 anonim válasza:
Én most veszek épp egyet.
A tulaj panaszkodott, hogy hozzá sorban jönnek azok, akik 100e-ket alkudnak kapásból a motorból.
(430 az ára maga...)
Nem nagyon talált komoly érdeklődőt, pedig jó pár hónapot hirdette.
7/8 A kérdező kommentje:
zx7r és mindenféle cserével hivogatnak csak.
2016. szept. 17. 13:42
8/8 anonim válasza:
Hát igen, sajnos ez az az ár-és motorkategória, amikor a szegény ember olcsón akar hiper-szuper motort venni, hogy mindenkinél gyorsabb lehessen és felvághasson vele. Sajnos csak azt tudom tanácsolni, amire magadról is rájöhettél..türelem, türelem és ki kell várni a komoly vevőt. Üdv. 5-ös hozzászóló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!