Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi lenne a fizetésem...

Mennyi lenne a fizetésem ebben az esetben?

Figyelt kérdés

10 éve vagyok közalkalmazott, sima BA végzettséggel. Ha elvégeznék egy MA szakot, amit elfogad a munkahelyem és szakmámba vág, mennyivel nőne a fizetésem?

Ismerem a bértáblát de aszerint én úgy értelmezem, hogy ugyan annyi, de mindenhol azt írják, jobban járnék vele pénzügyileg (meg hát a képzés is fizetős, az sem mindegy...)

2024. febr. 1. 08:25
 1/3 anonim ***** válasza:

"Ismerem a bértáblát de aszerint én úgy értelmezem, hogy ugyan annyi,"

Akkor mi a kérdésed?

Gondolom a jobban járnál vele az általános marketingszöveg a képzésre vonatkozóan, azoknak akik nem egy hányadék közalkalmazotti pozíciót töltenek be, hanem a versenyszférában érvényesülnek. Ők valóban piacképesebbek lehetnek a végzettséggel, neked nem oszt-nsm szoroz.

2024. febr. 1. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Bebattyognék a főnihez és megkérdezném, hogy szerinte kapnék-e többet és fizetnék-e a képzést, mert lehet igen.

Amúgy néztem én is, lehet összecsúszott néhány főiskola/egyetem minimum bére.

2024. febr. 1. 11:09
 3/3 A kérdező kommentje:
konkrétan a fizetést mondták, hogy több lenne. Illetve volt is olyan kolleganőm aki a nyáron végzett és több lett a bére. Ezért nem értem, mert a tábla szerint meg nem...
2024. febr. 1. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!