Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Amerikai, svájci, norvég vagy...

Amerikai, svájci, norvég vagy ausztrál munkatapasztalat mutat jobban egy CV-n?

Figyelt kérdés

Most nem feltétlenül a magyarországi munkaerőpiacra gondolok. Hanem úgy általánosságban véve, akármerre a világban.

Illetve milyen sorrendbe raknátok ezeket?

febr. 1. 00:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A Harvardon egyetlen tanév díja 50 ezer dollár körül van. Szerinted általánosságban mennyi magyar engedheti ezt meg magának?

febr. 25. 10:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezö, mar elfelejtetted, hogy mit kerdeztel? Idezem:

"Most nem feltétlenül a magyarországi munkaerőpiacra gondolok. Hanem úgy általánosságban véve, akármerre a világban."

Erre adtam meg a valaszt.

febr. 25. 10:42
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen. És vajon szerte a világon hány embernek van lehetősége befejezni egy $50.000/tanéves egyetemi szakot?

febr. 25. 15:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Evente tobb ezer diaknak
febr. 25. 17:20
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy több ezer magyar diplomázik le évente a Harvardon. Ezek szerint mégsem lehet olyan rossz Magyarországon ha már ilyen sokan megengedhetik ezt maguknak.
febr. 25. 18:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Te kérdezted hogy szerte a vilagon.... Nem birsz egy kontextust vegigkovetni? Erre meg chatgpt is kepes... Nehogy mar az ai is nalad ertelmesebb legyen
febr. 25. 19:35
 17/17 A kérdező kommentje:

Igen. Mégegyszer: Szerte a világ szerinted mennyi magyarnak van lehetősége befejezni egy 50 ezer dollár per tanéves egyetemi szakot?

Bár tudom nektek tízmillió forintos órabérben dolgozó burkolók és programozóknak ez apró zsebpénznek számít, de próbáljátok meg elképzelni, hogy léteznek olyan emberek is, akik nem a top 1%-nak a tagjai, léteznek átlagos emberek is, átlagos keresettel. Tudom nehéz lehet, de erőltesd meg magad.

febr. 25. 19:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!