Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak én szerintem botrányosan...

Csak én szerintem botrányosan alacsony egy honvéd alapilletménye?

Figyelt kérdés

Ugye mindenhol tele van plakátolva, hogy "Csatlakozz a tatai tüzérekhez bruttó 737 000 ft kezdő illetményért." A bruttó-nettó bérkalkulátor szerint ez tisztán csupán 490 000 ft-ra jönne ki. Igaz, ebbe nem számoltam bele az esetleges kedvezményeket is.

Viszont ahhoz képest, hogy bármikor meghalhatsz ha bevetés van és tulajdonképp az életedet kockáztatod nem túl kicsi ez a fizetés? Vagy csak én vagyok ennyire telhetetlen?

jan. 30. 08:15
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
23%
De bazira kevés! Ennyiért fegyvert fogni és parwncsot teljesíteni, meg a hadbíróságot vállalni? Magadnál vagy?
jan. 30. 10:29
 12/43 anonim ***** válasza:
86%

Akkor ne vonulj be, maradj csöves.

Ez egy szabad piac. Ha ennyit nem ér neked, hogy kockáztasd az életed, akkor nem kell ezt tenned.

Elegen vonulnak be ennyiért ahhoz, hogy levonható legyen a következtetés, hogy a kereslet és kínálat görbéi ennél az árnál metszik egymást.🤷‍♂️

jan. 30. 10:54
 13/43 anonim ***** válasza:
18%
Én nem is vonulok be sőt ha kötelezővé teszik az ellen használom előszőr aki a kezembe fegyvert ad!
jan. 30. 11:34
 14/43 anonim ***** válasza:
22%
Kereskedjenek az anyjuk meg a családjuk életével!
jan. 30. 11:35
 15/43 anonim ***** válasza:
6%
#8: már a tanárok sem kereshetnek bruttó 528-nál kevesebbet. Jövőre és utána pedig újabb emelések várhatók.
jan. 30. 12:33
 16/43 anonim ***** válasza:
15%
nem, ez nagyon kevés. Bruttó 1 milliónál kellene kezdeni.
jan. 30. 12:34
 17/43 anonim ***** válasza:
28%
A tanárokra van kiskaou az oktatást segítő (segédtanár) megjelöléssel a bérük változatlan marad...Szóval pofon a kakinak!
jan. 30. 12:39
 18/43 anonim ***** válasza:
67%

EZ nem egy rosz fizetés ezért a munkáért.

8: Ne terjeszt fake newset, a mostani emelés után tanár is bőven megkaphatja ezt, sőt ennél többet is, és az egy ennél lutribb munka...

jan. 30. 13:35
 19/43 anonim ***** válasza:
15%
#17: amelyik tanár ebbe belemegy, az meg is érdemli.
jan. 30. 14:34
 20/43 anonim ***** válasza:
83%
1# Akkor teljesen más volt a forint értéke mint ma először másodszor egy sorkatona nem is fog többet keresni mint egy hivatásos.
jan. 30. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!