Ha mindenki milliomos miért megy a sírás rívás az alacsony fizuk miatt ?
A plázák tele emberrel hétköznap reggel este bármikor.
Mindenki 50-80 ezer ft os cipőkbe,ruhákba flangál.
2-5 ezer ftos kajákat tolják magukba a 2000 ft os kávéval.
Egyéb ékszereket,kütyüket már hagyjuk is.
Nők már le se köpnek ha nem ilyen vagy.
Tanárokat se kell félteni,hiába a nagy pánik.
így is valami barbár csövesnek nézik a
szakmunkásokat,betanított munkásba bele se rúgnak.
Rengetegen nagyon sok pénzt keresnek, de attól még ezek az emberek a lakosság egy kicsi részét teszik ki.
Az általad leírt dolgokat meg simán minimálbérből megoldják az emberek.
A szegény ember azt is megmutatja neked, ami nincsen neki, míg a gazdag azt sem, ami van neki.
Rengetegen vesznek új Iphone-t részletre, sőt még cipőt is. Sok elég jó anyagi állapotban lévő ember meg a 5 éves betört képernyős samsungjával virít.
A kérdésednek abszolút semmi értelme nincs.
A munkások sokkal többet keresnek, szóval semmi értelme a nyavalygásodnak.
Az összes szalagnál dolgozó fizeti a havi 100 ezres részletet, csak hogy villoghasson a hülye ájfonjával.
Amúgy szerinted mit jelent az, hogy valaki a plázában van? Én is oda jártam régen huggyozni mindennap, oszt? Most meg nyár van, ott van légkondi, mit csináljál otthon a 40 fokban? Én is mennék, de ahol most lakom, nincs pláza.
7# Dollármilliomosokból ered ez a kifejezés. Soha sem jeletette a milliomos szó azt, hogy van 1 millió forintnyi összértékű vagyonod. Azt meg főleg nem, hogy a bankszámládon van ennyi.
350 millió forint soknak tűnik, de ha megnézed az emberek milyen értékű ingatlanokban laknak itthon, nagyon hamar látni fogod, hogy rengeteg milliomos van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!