Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy autószerelő kb. 3 órás...

Egy autószerelő kb. 3 órás munkával megkeresi a tanár kb. havi fizetését. Ráadásul azoknak van javításra szoruló autójuk, akik szintén ilyen keveset keresnek. Hogy engedheti az állam, hogy ennyit lenyúljanak?! Ez legális rablás!

Figyelt kérdés

2024. jan. 29. 09:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20%
Hogy jön ide az alanyi mentesség, mikor az ÁFÁ-ra vonatkozik, egy alkalmazottnak meg eleve nincs ÁFA kötelezettsége.
2024. jan. 29. 13:17
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Nemérdekel akkoris! 😂
2024. jan. 29. 13:26
 13/20 anonim ***** válasza:
39%
Ha nem tanárnak tanultál volna, hanem autószerelőnek, most te is kereshetnél annyit.
2024. jan. 29. 13:28
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tanár, egyelőre diák vagyok.

Igen, tiszta megéri autószerelőnek lenni, de az építőiparban sem semmi, amennyit lelopnak. Ráadásul én jobban csinálnám, nem sz.rnék bele, mint ahogy teszik, nem lenne pofám rendesen megcsinálni a hibát, ill. felújítani, amire ígéretet tettem. Persze sok vállalkozó van, aki lelkiismeret nélkül leemel egy havi tanári fizut 3 órás melóért, és csúcsmunkát sem végez, sőt. Náluk miért nincs minőségellenőrzés?!

Mondjuk lányként jobban érdekelne a fodrász, vagy kozmetikus vonal. Nah, ezek sem semmi tarifával lopnak! De tényleg szolidabb némelyik, mint a fent említett csodamesterek!

2024. jan. 29. 14:41
 15/20 A kérdező kommentje:
NEM rendesen... Kimaradt
2024. jan. 29. 14:42
 16/20 anonim ***** válasza:
30%
Mi a problémád, illetve a kérdésed? Kidugtad a fejed az oduból amiben 18-20 évig éltél és szembejött a valóság?
2024. jan. 29. 15:08
 17/20 anonim ***** válasza:
43%
Összetévesztetted a két foglalkozást. Egy átlag tanár az aki napi 3 órát dolgozik egy jólkereső autószerelő meg kidolgozza a belét.
2024. jan. 29. 15:41
 18/20 anonim ***** válasza:
42%

Megkeresi 3 órás munkával egy tanár fizetését? Mennyit keres egy tanár, 20.000 ft-ot havonta, vagy mi?

Amúgy a tanárok egyáltalán nem keresnek keveset, inkább túl nagy a pofájuk.

Meg a büdös kölykök csicskáztatásáért még ennyit sem adnék. Túl nagyképűek a semmire.

Tisztelet a kivételnek. De normális tanárt, amennyivel találkoztam, 1 kezemen meg tudom számolni.

2024. jan. 29. 15:50
 19/20 anonim ***** válasza:
34%
Max a dékánok keresnek jól!
2024. jan. 29. 15:55
 20/20 anonim ***** válasza:
33%

Engem akkor átvernek 🥲

Pályakezdőként kapok nettó 375-öt és ez nagyon jónak számít, mert volt ahol 388-at akartak adni, bruttóba

2024. jan. 29. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!