Egy autószerelő kb. 3 órás munkával megkeresi a tanár kb. havi fizetését. Ráadásul azoknak van javításra szoruló autójuk, akik szintén ilyen keveset keresnek. Hogy engedheti az állam, hogy ennyit lenyúljanak?! Ez legális rablás!
Nem vagyok tanár, egyelőre diák vagyok.
Igen, tiszta megéri autószerelőnek lenni, de az építőiparban sem semmi, amennyit lelopnak. Ráadásul én jobban csinálnám, nem sz.rnék bele, mint ahogy teszik, nem lenne pofám rendesen megcsinálni a hibát, ill. felújítani, amire ígéretet tettem. Persze sok vállalkozó van, aki lelkiismeret nélkül leemel egy havi tanári fizut 3 órás melóért, és csúcsmunkát sem végez, sőt. Náluk miért nincs minőségellenőrzés?!
Mondjuk lányként jobban érdekelne a fodrász, vagy kozmetikus vonal. Nah, ezek sem semmi tarifával lopnak! De tényleg szolidabb némelyik, mint a fent említett csodamesterek!
Megkeresi 3 órás munkával egy tanár fizetését? Mennyit keres egy tanár, 20.000 ft-ot havonta, vagy mi?
Amúgy a tanárok egyáltalán nem keresnek keveset, inkább túl nagy a pofájuk.
Meg a büdös kölykök csicskáztatásáért még ennyit sem adnék. Túl nagyképűek a semmire.
Tisztelet a kivételnek. De normális tanárt, amennyivel találkoztam, 1 kezemen meg tudom számolni.
Engem akkor átvernek 🥲
Pályakezdőként kapok nettó 375-öt és ez nagyon jónak számít, mert volt ahol 388-at akartak adni, bruttóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!