Uhh ez azért nem kicsit kemény. Annyi kérdés felmerül bennem, amikor ilyet olvasok, hogy nem győzném leírni. De azért párat mégis csak leírok:
Mit kell tanulni a "drónozáson"? Ezeket a mai drónokat úgy találják ki, hogy egy félkarú csimpánz is el tudja kezelni bármiféle tanulás nélkül.
Hány olyan álláshirdetést láttál, ahol alapfeltétel hogy tudj "drónozni"?
Mégis mit takar ez, hogy a tanulásba fektetni? Anyuciékkal vetetnél egyet játszani, csak nem tudod, hogy add elő?
35 éves két gyerekes családanya vagyok,nem anyucival vetetném,aki mellesleg tavaly óta már nem is él.
Tisztában vagyok vele,hogy rengeteg ága van, ezért nem írtam konkrétumot, és egyelőre csak az érdekel,érdemes e egyáltalán elindulni ezen az úton.
Ezt nézd meg:
https://www.youtube.com/watch?v=cnXer1Shz_4
4-es te meg akkora butaságokat írsz hogy arra nem is érdemes válaszolni....
ipari drónok több milliós kategória. Oda nem fognak egy hobbistát felvenni.
Most lehet hogy csak egy hobbi, 10 év múlva már nem az lesz.
Hülye itt mindenki :D
A mezőgazdasági drónokat nem fogja egy 6 éves elvezetni, viszont a mezőgazdaságban nincs szükség egy anyukára aki "mellékállásként" drónozna (egy 5 milliós drónnal), mert ha a személyised és a bemutatkozásod abban merül ki, hogy egy 35 éves kétgyermekes édesanya vagy, feltételezem nem leszel hajlandó vasárnap reggel 5-re menni permetezni a kollégákkal, hogy a reggeli eső megfelelően bemossa a permetszert :D
6
10 év múlva AI fogja vezérelni a drónokat nem melékállásban pötyögő kiégett anyukák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!