Mikor kaptál utoljára fizetésemelést?
Figyelt kérdés
Olyankor hány százalékot emeltek és mi okozta? Pl. egységesen mindenkinek megemelték vagy te kezdeményezted, hogy kérsz vagy mész vagy hogy volt? Esetleg nem kaptál és váltottál/váltani fogsz?jan. 28. 15:06
1/10 anonim válasza:
tavaly márciusban 8%-ot, mindenki kapott nem csak én.
2/10 anonim válasza:
Tavaly márciusban 10%-ot. Mindenki kb ennyit kapott de mindenkinek úgy adták elő, hogy csak a jó teljesítmény miatt kaptál "ilyen sokat" mert más kevesebbet kapott. Szóval full kamu volt.
3/10 anonim válasza:
Januártól kaptam 10 % emelést.
Előtte 2 évig nem (válság, leépítés, kutyafüle).
4/10 anonim válasza:
Utoljára tavalyelőtt januárban 4%-ot.
5/10 anonim válasza:
Most januártól 10-%-ot.
Van egységes emelés is, de értékelés alapján többet kaptam.
8/10 anonim válasza:
Tavaly júliusban kaptunk, én 12,5%-ot. És nagyon remélem, hogy nem utoljára, hanem legutóbb. Előtte másfél évig nem volt emelés.
9/10 anonim válasza:
Novemberben kaptunk 20%-ot, és márciusban kapunk még további 10%-ot. Nem, nem IT szektor és váltani sem tervezek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!