Ennyi fizetést hol adnak?
Havi nettó és nem bruttó havi nettó 2-3 millió Ft fizetést fixen. Az egy évre 24-36 millió Ft.
Se külföldön se itthon nem láttam olyat ahol ennyi lenne a fizu.
Ha nem adnak ennyit sehol, akkor vállalkozásban milyen területet érdemes csinálni?
9
Elolvastam. Talán az egész hozzászólásodat kéne idézni, nem kiváltogatni belőle részleteket ami éppen félig meddig alátámasztja a következő mondandódat. Tudom, hogy kényelmes dolog hülyeséget írni aztán próbálkozni ilyen olcsó trükkel, de ez csak a kormánypropagandában működik olyan 70es IQ alatt. Ezt írtad:
"Már egy közepes méretű cégnél is simán lehet ennyiket keresni vezetői pozíciókban pl. Állami szférában, politikával átszőtt magasságban meg teljesítmény nélkül is gyakorlatilag"
Tételesen:
- közepes méretű cégnél nem lehet "simán" bruttó 4-5 milliókat keresni alkalmazottként. Sőt, elvétve lehetne találni erre példát, pedig a "simán" ugye azt kéne jelentse, hogy minden közepes vagy nagyobb cégnél tucatjával ülnek emberek ilyen fizetéssel.
- Állami szférában még a felsővezetők is alig keresnek ennyit (lásd publikus adatok!). Aki meg nem vezérigazgató az ennek a töredékét sem keresi meg. Ez is tény.
- Politikával átszőtt magasságban is csak a vezérigazgatók keresnek ennyit alkalmazottként (ismét lásd publikus adatok). Az, hogy a korrupcióból milyen fekete jövedelmük van pedig teljesen irreleváns ebből a szempontból.
Ráadásul az utolsó két kategória pár száz embert jelent ORSZÁGOS szinten. Erre azt írni, hogy "simán" lehet ennyit keresni vagy sületlenség vagy hazugság. Rádbízom az eldöntését, hogy melyik.
"Havi nettó és nem bruttó havi nettó 2-3 millió Ft fizetést fixen. Az egy évre 24-36 millió Ft."
Ott, ahol minimum dupláját éri a munkád.
Jelenleg mennyit ér az időd, a munkád?
"Ott, ahol minimum dupláját éri a munkád."
nono, attól meg te 3-4x annyit hozol a cégnek, mint a munkabéred, nem fog egyből emelni a cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!