Mire gondolnál a helyemben?
Figyelt kérdés
Adott egy cég, ahova már korábban jelentkeztem egy munkára. Nem vettek fel, pedig minden kritèriumnak megfelelek, van több éves tapasztalatom is az adott pozícióra. Kis idő elteltével egy ismerősöm, aki ezer éve ott dolgozik beajánlott, mégse vettek fel. Egy másik ismerősöm biztosra mondta, hogy be tud intézni, neki se sikerült. Megkérdeztem mindkèt ismerősöm, hogy mondtak-e nekik valami indokot, egyik se válaszol . Nyilván nem fogok többet oda jelentkezni, csak kíváncsi lennék, hogy miért nem vesznek fel? Ti mire gondoltok?2024. jan. 28. 07:29
2/5 anonim válasza:
Ismerösök nem tudnak senkit bevinni, kivéve, ha ök ott a fönökség!
Másrészt meg feltehteöen azért nem vesznek fel, mert nincs megfelelö képzettséged vagy más okból nem vagy megfelelö az adott munkára, netán van más emberük oda.
3/5 anonim válasza:
Volt jobb jelölt vagy nem felelsz meg csak azt hiszed.
4/5 anonim válasza:
Szerintem lehet túl magas fizetést kérsz.
5/5 anonim válasza:
Sok oka lehet, de nekem az a tapasztalatom, hogy amelyik helyre nagyon szeretnél bejutni, de nem sikerül, az nem is éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!