Buszsofőrnek elmennétek?
Több mint 10 évig a vendéglátásban dolgoztam de már nem szeretném csinálni. Inkább valami mást dolgoznék ami kevésbé stresszes. Rendelkezem B-s jogsival 11 éve, van autóm is. Igaz, vezetni eddig kb 5-10 ezer km-t vezettem. 35 éves vagyok.
Könnyen el tudnék helyezkedni buszsofőrként, ha sikerül a jelentkezésem és a képzés is jól megy? Vidéki vagyok egyébként, Békés megye.
Milyen buszsofőrnek lenni, minden pozitív és negatív tulajdonságával együtt? Valóban támogatják a D-s jogsi megszerzését a Volánbusznál? Mennyi lehet a fizetés?
///csak vidéki (békés megye) munka érdekel.
Buszsofőr is elég stresszes foglalkozás, tartani kell a menetidőt és sok a barom utas, különösen azok, akik c típusúak.
Legalább nem fizet rosszul. A D-s jogsit sok helyen támogatják, érdeklődj az adott helyszínen. Most már annyival is könnyebb, hogy nem kell előtte megcsinálni a C-s jogsit, ha csak B-s van neked, hanem lehet egyből a D-set csinálni.
Az kemény…
Kérdésedre visszatérve, én nem mennék az emberek miatt, de te vendéglátásban dolgozol, lehet bírnád.
2022 nyarán ajánlottak nekem átlag nettó 380.000 forintot túlórával, ü.a. megtakarítással Gy-M-S megyében
#4 voltam
Én hanyagolnám, a sofőrökkel eldobható tárgyként bánnak itthon, első kézből tapasztaltam..
És mindig nagy a stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!