Milyen munkát keressek, amiből meg tudok élni?
Jelenleg 23 éves vagyok, Pesten dolgozom 250 ezres nettóba, raktárosként, párom 220-at keres.
E-mellett felnőtt oktatásban Májusban végzem a burkolást.
Viszont most, hogy már a finishben vagyok, rájöttem, hogy nem tudom
elképzelni magam az építőiparban, de legalább lesz egy jó szakmám.
Májusban akarok munkát váltani, illetve Kecskmétre költözöm, a páromhoz, így itt folyik a munka keresés,
viszont így hogy csak egy érettségim és egy burkoló szakmám van, mindenhol 350 ezres nettó van maximum.
Milyen területen keressek, vagy mit tegyek, hogy legyen annyi pénzünk, hogy fent tudjunk tartani a háztartást és tudjam támogatni is?
Nem, épp ez az, hogy hiába csinálom meg a burkoló sulit, nem az építőiparban akarok elhelyezkedni.
Más munkakörben keresek, építőiparon kívül bármit.
"nem tudom elképzelni magam az építőiparban, de legalább lesz egy jó szakmám."
Így mi értelme a 'jó szakmának' ha nem akarsz benne dolgozni? Leteheted te az orvosi diplomát is summa cum laude minősítéssel, ha nem akarsz az adott területen elhelyezkedni vele, a mekiben pedig ugyanannyit fognak adni neked mint a 8 általános végzettségűnek mert semmi relevanciája nincs az ilyen szakmáknak a területükön kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!