Bértárgylás hogy zajlik nálatok?
Ilyenkor milyen kérdéseket tesznek fel a dolgozónak?
Mi mindentől függ, hogy mennyit emelnek az ember fizetésén?
behívják, elmondják mennyit adnak, meg hogy milyen sz@rul megy a cégnek és nincs lehetőség hogy többet adjanak, aláírom, megyek vissza dolgozni.
Igazából ez egy egyoldalú dolog, ne pedig tárgyalás. dolgozói oldalról 1 lehetőség van. Vagy adtok többet vagy felmondok. Nem számít, hogy az ember mihez ért, milyen teljesítményt nyújt, mennyi pénzt termel a cégnek.
Szerintem sincs olyan, hogy bértárgyalás. Vagy adnak, vagy nem. Ők döntik el, ha nem tetszik, el lehet menni.
Az állásinterjúkra szokták még mondani, hogy van bértárgyalás, de sok olyat sem láttam.
A legtöbb helyen még azt sem hajlandók megmondani, hogy ők mennyit akarnának adni, ha túl sokat kérsz, egyszerűen nem téged választanak. Sok helyen már az önéletrajzhoz kell csatolni a bérigényt, és be sem hívnak, ha túl sok.
Van ahol megmondják, hogy mennyire gondoltak, de ez elég ritka.
Legutóbb én úgy jártam, hogy megkérdezték, mennyit szeretnék, én megmondtam, ők erre megkérdezték, hogy ez mennyire alkuképes, lefelé. Én mondtam hogy ez már lefelé nem nagyon. Nem vettek fel. Akkor volt fél éve nyitva a pozi, és azóta is keresnek. Fejvadászok kerestek többször ezzel kapcsolatban, és ők is mondták, hogy ez kevés, de nem hajlandók többet adni. Hát, akkor ennyit a bértárgyalásról. Előbb-utóbb találnak valakit, aki régóta munkanélküli, és elvállalja ennyiért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!