Hogyan lettél milliomos a szabad bölcsész diplomád megszerzése után?
Figyelt kérdés
Szabad bölcsésznek készülök. Érdekel a meggazdagodási lehetőség.jan. 22. 21:30
1/13 anonim válasza:
A bölcsész szóban benne van, hogy bölcs. Ha pedig bölcs leszel, rá fogsz jönni, hogyan kell meggazdagodni.
2/13 anonim válasza:
1562431 műszakot vállaltam a mekiben. Kőkemény munkával meggazdagodtam. Utána felvásároltam őket.
3/13 anonim válasza:
Mivel a szüleim jól szituáltak, mondjuk így finoman, ez nekem egy hobbi szak volt. Nem számít a pénz.
5/13 anonim válasza:
Egy ismerősöm jó kapcsolatokkal olyan helyekre került be, ahol csurran-cseppen valami, ráadásul nem is dolgozik túl sokat. Tényleg elég jól él belőle.
7/13 anonim válasza:
A bolcsesz kepzes epp ezert jo, rajossz arra hogy bar a blahan kell koldulj mert semmi munkat nem kapsz, attol meg te milliomosnak erezheted magad
8/13 anonim válasza:
Milliomos manapság: 2 havi fizetése félre van téve.
9/13 anonim válasza:
Elvégeztem egy szoftverfejlesztő OKJ-t.
10/13 anonim válasza:
Kimentem Amsterdamba és vittem ezt azt olaszországba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!