Munkahelyet kell váltanom azonnal, hogy működik ez?
A szerzodesedtol fugg a felmondas ido hossza.
Ha olyan a viszonyod a munkaltatoddal, akkor talan emlitheted az okot, ami miatt azonnal valtanod kell. Ha olyan es megteheti, lehet eltekintenek a felmondasi idotol.
Ilyenkor egyezkedni kell a munkáltatóval. Vagy elenged előbb, magyarul kérésedre eltekint a felmondási időtől és akkor szűnik meg a munkaviszonyod, amikorra kéred, vagy felmondás helyett közös megegyezéssel szüntetitek meg a munkaviszonyodat.
Most minden csak a munkáltatón múlik...
Van felmondási idő a szerződésben.Ez a legtöbb esetben 30 nap.De, vannak olyan munkáltatók, ahol 90 nap, nekem például 90 napos.
Viszont, meglehet egyezni a munkáltatóddal,hogy mentsenek fel a felmondási idő letöltése,illetve munkavégzés alól.
Engem már építettek le, ott így csinálták, onnan tudom.
Mégis hogy a jó búsbüdös szinkronpicsába tud úgy eltűnni egy fickó, hogy viszi az összes megtakarítást, téged meg otthagy a gyerek(ek)kel?
Eleve mi az, hogy nincs semmi megtakarításod?
Addig ne feltétlen mondj fel, ameddig nem találtál megfelelő állást.
Hosszú időbe is telhet a munkakeresés, ahová meg felvesznek majd, ülhetnek a jelentkezéseden, interjúkon 1 hónapig is simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!