Szerintetek érdemes lenne munkahelyet váltanom?
Mennyi ideje dolgozol a jelenlegi cégnél? Arra is gondolj, hogy mutat az egész a cv-dben.
A túlórákat a home office-os, intellektuális munkákban (például programozás) sehol nem fizetik meg. Túlóra = nem dolgoztál elég gyorsan vagy hatékonyan, te bajod. Ha sok a munka, azért lehet panaszkodni, hogy legyen kevesebb, mert nem bírod. A túlóra csak az olyan munkáknál játszik, ahol fizikailag ott kell lenned valahol ha törik, ha szakad, például biztonsági őr, portás, ügyeletes orvos stb.
A harmadik pedig, hogy ügyfélhez átmenni… lehet, én is csináltam már ilyet, de ezt nem szokták sehol sem szeretni.
Azért a bruttó 300K nem aprópénz… ezért már átgondolnám. De unalmasabb munkára tutti nem váltanék. Én az érdekes munkahelyekre hajtok, amelyek fenntartják a motivációmat, amelyben tudok fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!