Van ennek értelme?
Figyelt kérdés
Fejlesztő vagyok, van már egy diplomám. Ha a bankszektorban, főleg befektetési, elemzési területen szeretnék a jövőben fejlesztői karriert befutni, akkor lenne értelme egy pénzügy számvitel szakot elvégezni a proginf mellé? Ütős páros lenne, vagy felesleges?jan. 21. 00:22
2/3 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ez igy a legegyenesebb ut lenne. Bank szektorban ami fontos az az hogy bejuss egy penzugyi ceghez, pld Morgan Stanley, Blackrock stb. Aztan mar az van hogy a penzugyi cegek között siman lehet valtogatni, arra alapozva amit elozo helyen felszedtel. Nekem tobb Morganes ismerosom van akik utana Blackrockhoz es wisehoz mentek at, onnan meg mar csak egyiket tudom hogy a Revoluthoz ment tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!