Wolt futárok hány órát dolgoznak egy nap? És hány napot egy héten? Mennyi munkából lehet egy tisztességes fizetést összeszedni?
-melyik wolt futárok?
-mi az a tisztességes fizetés?
(Ők tisztességtelenül nem tesznek szert fizetésre e munkakörükben általában.)
A woltnál minden futár vállalkozó, így mindenki annyit dolgozik, amennyi jólesik neki, naponta is és hetente is. (Tekintsünk most el a flottás szürkezónától...) Szóval, erre nem lehet egzakt módon válaszolni.
Azt, hogy neked mi számít "tisztességes fizetés"-nek, nem tudom, de bármennyit is dolgozol, ha főállásban teszed, főleg autóval, összességében biztosan "rossz" lesz a számított órabéred.
Részben azért, mert tavaly július 1-től drasztikusan csökkentek a futárdíjak (20-30%-kal), miközben a megélhetés költségei, az üzemanyagdíjak, a járműved fenntartási költségei, a vállalkozói adóterhek folyamatosan növekednek...
Részben pedig azért, mert ezzel párhuzamosan a wolt min. megduplázta a futárállományt, így lényegesen kevesebb kiszállítás jut egy futárra.
korunk perverzióinak egyik borzalmas megnyilvánulása, hogy vannak emberek, akik lókosztot akarnak házhoz szállítva. Ócska gagyi sz@r egy valag pénzért !
És van egy rakás szerencsétlen képzetlen, tendő-lengő figura, aki abból akar megélni, hogy autók között cikázva lepukkant kismotoron, biciklin elhurcolja a kihűlt zabát a város másik végébe.
biztos, hogy ezt akarod ?
#8 En tegnap a Wolt Marketbol rendeltem mosogatoszert, szivacsot, sonkat, sajtot, hust. Neked ez lokoszt?? De a Sparbol is lehet vasarolni... mikozben home officeban itthon dolgozok, konnyedseg, hogy bevasarolnak nekem.
Regebben meg gyogyszertarbol is lehetett a nem venykoteles gyogyszereket, de a csuti kisgomboc inkabb a visszafejlodest es az ujfeudalista kozepkort szeretne elerni, igy sajnos azt mar nem hozhatja ki a futar, csak ha szakkepzett a gyogyszerek teren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!