Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az önéletrajzomba bele kéne...

Az önéletrajzomba bele kéne írnom hogy mikor kezdtem el az éretségit vagy felesleges?

Figyelt kérdés

Másik munka miatt elkezdtem az éretségit, ahová most beakarom adni az önéletrajzomat viszont éretségi szükséges ahhoz a munka körhöz, de elméletileg úgy is lehet dolgozni benne hogy még nincs meg az éretségid (csak legyen folyamatban).

Ilyenkor bele kéne írnom hogy már elkezdtem az éretségit vagy teljesen felesleges?

jan. 17. 10:41
 1/4 anonim válasza:
91%
Jó ha beleírod, hogy folyamatban van.
jan. 17. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Írd be, mikorra várható
jan. 17. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Tök fölösleges. Én már nem is emlékszem rá, hogy mikor kezdtem az érettségit, szerintem reggel 8 körülre kellett menni, de nem hiszem, hogy bármelyik munkaltatót erdekli.
jan. 17. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Írd bele.
jan. 19. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!