Ha egy állásra jelentkeztem és nem kaptam visszajelzést, akkor küldjem el újra az önéletrajzom vagy érdeklődjek, hogy mi van vagy felesleges, hagyjam az egészet?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 10:06
1/4 anonim válasza:
Felesleges, sajnos nem mentél át a szűrőn.
2/4 anonim válasza:
Mivel sok esetben 1 állást rengetegen pályáznak meg, így nincs arra anyagi keret, hogy akár több száz nem nyertes jelentkezőnek visszajelezzenek, hogy ők most sajnos nem játszanak. Akiket lehetségesnek tartanak egy állásra, őket értesítik, a többieket pedig nem.
És ha nem jelentkeznek, akkor azt úgy kell venni, hogy nem vagy a lehetséges jelöltek közt.
Persze olyan is van, hogy elkeverik az életrajzot, de azért az gyakoribb, hogy mást vesznek fel.
3/4 anonim válasza:
Kicsi az esély rá, de akár elképzelhető, hogy technikai okokból nem ment át az önéletrajzod. Ezért ha nagyon érdekel az állás, egy rákérdezést telefonon megér, hogy megkapták-e. Én azt mondom, hogy azért nem teljesen felesleges.
4/4 acelsziv válasza:
Nincs anyagi keret?
Mibe kerülne egy köremail elküldése? 2 perc munkába?
Egyszerűen nem veszik emberszámba a jelentkezőket és ennyivel nem tisztelik meg őket, hogy szóljanak: Haver! Nem kellesz! Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!