Nettó 230 ezer Ft milyen fizetésnek számít ma?
Figyelt kérdés
MÁV-STARThoz jelentkeztem jegyvizsgálónak, felénk vidéken nincs nagyon munka, így ,maradnak az állami cégek. Meg lehet élni belőle?2024. jan. 16. 10:18
22/29 anonim válasza:
#20 És hetente hányszor törnek be hozzá? :D
23/29 anonim válasza:
Miért törnének be hozzá? Úgy bérli, hogy ilyen 4 osztatú házat bérel, ami egy sorház része. Tulajdonképpen egy lakás az övé, ahol lakik. Külön fürdőszobával, konyhával. Az emeleten lakik 2 család és a földszinten is 2.
Azért mert New York, már rögtön betörnek?
24/29 anonim válasza:
Ahogyan többen mondták: családi házban élve elfogadható. Én is családi lakásban vagyok 253-ezres fizuval, nem tudnék megfizetni elszállt albérletet.
25/29 anonim válasza:
#23 Queens nem épp a közbiztonságáról ismert...
28/29 anonim válasza:
Mivel a mávnál dolgozom én is így tudom hogy ez sosem lesz ennyi, a nettó 230 az pótlékokkal kb 350 lesz neked minden hónapban…. Plusz most emelnek majd bruttó 70 ezret minden vasutasnak. Hülyén vannak tájékoztatva állásinterjún az emberek.
29/29 anonim válasza:
Éhenhalni sok, normélisan élni kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!