Pesten jó fizetésnek számít nettó 300ezer takarító állásal? Napi 8órában?
Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 11:24
1/10 anonim válasza:
Nem. Ismerős 8-10.000/óráért takarít magánházaknál.
2/10 anonim válasza:
Szerintem igen.
Diplomás juniorok ennél kevesebbet keresnek, ha nem IT, vagy más húzóágazat.
#1: ja persze.... el is hiszed neki... :-D
Budán, zöldövezetben nálunk egy félnapos takarításért kér ennyit a nénink.
3/10 anonim válasza:
Ennek a topicnak kezd semmi értelme sem lenni az ilyen 1-es kamu válaszok miatt. 10ből 8 válasz kb már ilyen itt és majd mindjárt erre még fel is háborodik a válaszoló, hogy én vagyok a szemét.
De oké, lehet valahogy Budapest belvárosában van ilyen luxus hely, de 10000 takarítói állásból 9999 nem fizet így, tehát az az 1 teljesen irreleváns. Bár továbbra is inkább azt mondom, hogy nettó kamu és rohadt idegesítő ez már.
4/10 anonim válasza:
igen ez jo fizetes, tanarok diplomaval ennyirol almodozni ha tudnak
5/10 anonim válasza:
ilyen árak mellett édes kevés Pesten.
6/10 anonim válasza:
a kérdés nem az volt volt hogy kevés vagy sok hanem, hogy ezzel a képesítéssel/tudással jónak számít e az adott lokációban! És igen ez jónak számít, nagyon sok szempontot is figyelembe véve.
7/10 anonim válasza:
Takarító állasra nagyon jó fizetés a nettó 300 ezer (bruttó 450 ezer).
8/10 anonim válasza:
Hát én jogi diplomával keresek ugyanennyit pesten. Azt hiszem ez elég válasz a kérdésedre...
9/10 anonim válasza:
Én vegyész diplomával keresek havi bruttó 400 ezer (nettó 266 ezer forintot.) Ehhez képest takarítónak nem kevés a nettó 300 ezer.
10/10 anonim válasza:
én szakápolóként keresek ennyit, ha én nem veszek észre valamit a beteg meghal, ha a takarító nem vesz észre valamit bántja a szemet. Ezzel leírtam mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!