Mennyit ér ma a munkaerőpiacon egy C2-es angol nyelvvizsga?
Miért hiszik azt egyesek, hogy mindenkit behívnak interjúra?... Szerintetek az nem kerül a cégnek pénzbe?
Nem hívnak be mindenkit, nem hülyék. Csak azokat, akiket már a papírjaikból is látszik, hogy érdemes. Akinek nincsenek papírjai, amikkel igazolni tudja az ismereteit, a képességeit, azt minek hívnák be? Ha pl. azt állítom magamról, hogy tudok vezetni, de nem tudom beszkennelve bemutatni a jogsimat, miért hinnék el, vagyis miért hívnának be interjúra, ha olyat keresnek, aki tud vezetni, és rajtam kívül van még 50-60 olyan jelentkező, aki a jelentkezéshez a jogsiját is mellékeli?
"Szerintem elég sokat."
Szerintem elvileg így lenne, de elég nehéz olyan munkahelyet találni, ahol valóban ilyen szintű tudásra van szükség, kevesebb nem elég, ezért gyakorlatilag annyira sokat mégsem ér... Mert oké, hogy jobban mutat, ha nem csak C1-gyel tud a cég elküldeni valakit egy tárgyalásra, hanem C2-vel, de hogy sikerül-e megkötni egy többmilliós üzletet, az azért mégsem ettől függ... Akkor meg miért fizetné meg a C2-t?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!