Korrekt bér kezdő kontrollernek?
Figyelt kérdés
Hello.
Pár hónapja költöztem vissza külföldről idős szüleim miatt, így fogalmam sincs hogy áll jelenleg a magyar bér piac (csak a KSH). Kezdő kontrolleri pozícióban milyen intervallumon lehet egy korrekt bér Budapesten? Frissen végzett, 1 év HR tapasztalat. Össze akaom vetni válaszokat az ajánlattal.
jan. 10. 18:36
11/12 anonim válasza:
Na látod, így már lehet mondani valamit. Én megpróbálnám 600 bruttóról elkezdeni a tárgyalást.
12/12 anonim válasza:
Én Budapesten dolgozom egy biztosítónál és nálunk a full kezdő controllert, aki az Excelhez ért, de a VBA-hoz, PowerBI-hoz, SQL-hez egyáltalán nem, őt tavaly bruttó 600-ért vettük fel. Mivel kezdőktől általában nem elvárás a fentiek ismerete, ezért lehet, hogy te sem fogsz tudni többet kialkudni, viszont 2-3-4 év múlva jóval többért fogsz tudni dolgozni. Ismerek olyat, aki Senior Controller, de 0 technikai tudással + szar angolja van és így kap bruttó 800 ezret... Vicc. :D Viszont te ilyen kvalitásokkal 5 év múlva már bruttó 1,1-1,2 milliót kereshetnél. Viszont most célozz be bruttó 600-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!