Kezdő kontroller fizetése?
Behívtak állásinterjúra, gondolom megkérdezik a fizetési igényemet.
Közgazdász vagyok ( pénzügy-számvitel szak), felsőfokú angol nyelvtudással, egy éves nem releváns munkatapasztalattal. Németül is tudok, de ide az csak előny,nem elvárás ( a diploma és az angol az elvárás)
vidéki megyeszékhely, magyar tulajdonú, nemzetözi kapcsolatokkal rendelkező multi.
Még annyit, hogy ha ez nem jön össze, szerintetek érdemes lenne Bpben gondolkodnom? Eléggé nyomaszt, h lassan egy éve töszörgök kis tilitoli alulfizetett asszisztens pozícióban.
500 ezer .
Nem is értem hallod, miért vagy még mindig vidéken, már most el kellene indulnod Bp-re.
Bruttó 500 ezer? Ó, te jó ég, az nagyon jó lenne. :)
Gondolod, hogy vidéken is megkapok ennyit?
Vagy ezt arra érted, ha már Bpn lennék?
annyit azért kell tudni rólam, h fősuli után 3 évig külföldön voltam, szobalányként, az otthoniakat segíteni+némi alapot szerezni magamnak az élethez...aztán hazajöttem, és csak ez a tilitoli töszörgős munka akadt, egy év alatt itt. :( eléggé elszomorít.
Szóval a diplomám már több, mint 4 éves, de azért remélem, még ér valamit.
Normál esetben bruttó 500-at lényegében kezdőként sehol sem fogsz kapni.
Pl. az egyik itthoni nagy banknál a kezdő fizetés -kontrolling munkakörben is- bruttó 260 + béren kívüli juttatások, amikkel együtt kb. nettó 200-ra jön ki egy havi kereseted.
Engem felvettek volna egy vidéki városban egy termelő vállalkozáshoz kontrolling asszisztensnek (önköltség számítás, kimutatások készítése, könyvelés, telephely látogatás stb.) bruttó 150-ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!