Milyen munkát tudtok ajánlani ahol a pénteki napokon nem kell dolgozni?
Figyelt kérdés
Jelenleg építőiparban dolgozom, ács és bádogos szakmunkásoknak vagyok a segédje. Azt vettem észre, hogy az építőipar nem elég megbízható, főleg most télen.
Azért fontos, hogy a péntekek szabadok legyenek mert egyetemre járok és a legtöbb órám aznap van.
Gödöllőn lakom és gazdaságinformatikát tanulok.
jan. 10. 11:47
1/6 anonim válasza:
Én is infós szakon fogok tanulni februártól levelezőn (msc). Ehhez kapcsolódó munkákra jelentkeztem, és jeleztem, hogy egyetemre járnék és emiatt részmunkaidőben gondolkodom, vagy a pénteki rugalmas kezelésében (ledolgozom szívesen azokat az órákat). Ennyi. Igen, így is felvesznek. Neked is ezt tudom ajánlani, hogy jelentkezz teljes állásra, ami a karrieredbe vág, aztán alkudozz. Ha úgy érzed nincs elég zapasztalazod egy jó álláshoz, gyakornokoskodj, az nagyon rugalmas.
2/6 A kérdező kommentje:
úgy gondolom, hogy a gyakornoki állásokhoz sincs meg még az elegendő tapasztalatom, csak most fejezem be az első félévet. A legtöbb helyen pedig szükség van valamennyi programozói tudásra de én még az alapoknál tartok.
jan. 10. 12:05
3/6 anonim válasza:
Szerintem érdemes próbálkozni a nagyobb áruházaknál. Ők általában elég rugalmasan meg tudják ezeket a kéréseket oldani, főleg hogy nem hétvégi napról van szó.
4/6 anonim válasza:
Árufeltöltés, stb - itt általában rugalmasak a részmunkaidő tekintetében.
5/6 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb SSC-ben van teljes vagy 30 órás gyakornoki állás, jelentkezz egy ilyenre, pénzügy, master data vagy egyéb olyan területre ahol nem kell programoznod viszont értelmes tapasztalat. 1 nap off, főleg ha mindig péntek, belefér. Több ilyen kollégám is volt/van. A gyárban, áruházban az idődet pazarlod. Én is ilyen helyeken dolgoztam amíg diák voltam, azért mert nem volt más lehetőség. Most van, használd ki.
6/6 anonim válasza:
Légy vállalkozó, és akkor lesz szabadidőd amikor te szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!