Hol tudok normális önéletrajzot írni?
Sajnos nem olyan rég voltak önéletrajz írási próbálkozásaim, de nem lettek jók viszont így csomó helyen az 1 ingyenes letöltést elbaltáztam.
Melyik az az oldal ahol teljesen ingyenes?
Én kb 15 éve csináltam egy Europass önéletrajzot, azóta csak azt bővítgetem, eddig teljesen bevált.
Europassban szoktam enis. Multik szeretik, gondolom máshol sem fakadnak sírva ha olyat adsz le.
Egyszeruen megcsinalhato benne, es ingyenes. Asszem kell hozza accot csinalni, de ennyi.
#14 és aki lepontozta a #11 válaszomat, az megindokolná, hogy miért rossz megoldás az Europass?
Mint írtam, 15 éve használom. Ezalatt négyszer váltottam munkahelyet, sosem tartott 2 hónapnál tovább új helyet találni, 8-10 pályázatnál többet sosem küldtem be és általában nem csak egy helyről kaptam ajánlatot.
#16 Nem vagyok vezető, nincs is vezetői vénám. Senior fejlesztő vagyok. Érdekes módon a nagy multinál, ahol 7 évig voltam nem dobták a CV-t csak mert Europass-os. Sőt, a német cégnél sem, ahol most vagyok contractor.
Tisztában vagyok vele, hogy az Europass nem a kifinomultság csúcsa, de minek változtassak valamin, ami működik?
Emberek ti hol éltek? Xd
Europass cv a legnepszerubb a multiknal.
Europass tapasztalat:
Közszférában dolgoztam több, mint 10 évig, aztán váltani akartam. Valaki hülye beadta nekem ezt az europass baromságot.
Pályáztam sok helyre, senkitől nem kaptam választ (mondjuk sajnos nem IT-ben dolgozom, ahol gondolom, egy senior developert bizonyos poziciókra úgy is felvesznek, ha sz*ros WC papírra írja a CV-t).
Megkerestem egy gimis excsajomat, akiről tudtam, hogy HR-es, aki jól leb*szott az Europass miatt, és küldött pár CV mintát. Csodák csodája, innentől kezdve 3 interjúra is behívtak. MOst egy multinál dolgozom, a közszférás bér majdnem kétszereséért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!