Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudok normális önéletrajzo...

Hol tudok normális önéletrajzot írni?

Figyelt kérdés

Sajnos nem olyan rég voltak önéletrajz írási próbálkozásaim, de nem lettek jók viszont így csomó helyen az 1 ingyenes letöltést elbaltáztam.

Melyik az az oldal ahol teljesen ingyenes?

2024. jan. 9. 19:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Én kb 15 éve csináltam egy Europass önéletrajzot, azóta csak azt bővítgetem, eddig teljesen bevált.

[link]

2024. jan. 10. 12:30
 12/21 anonim ***** válasza:
Megírod, megformázod wordben, és lemented pdf-ben. Manapság ezt öreganyám is meg tudná csinálni. Ha még egy cv-t sem tudsz megírni, mégis milyen munkára adnád be?
2024. jan. 10. 13:19
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Europassban szoktam enis. Multik szeretik, gondolom máshol sem fakadnak sírva ha olyat adsz le.

Egyszeruen megcsinalhato benne, es ingyenes. Asszem kell hozza accot csinalni, de ennyi.

2024. jan. 10. 19:34
 14/21 anonim ***** válasza:
56%
Europass a legrosszabb megoldás.
2024. jan. 10. 19:52
 15/21 anonim ***** válasza:
38%

#14 és aki lepontozta a #11 válaszomat, az megindokolná, hogy miért rossz megoldás az Europass?

Mint írtam, 15 éve használom. Ezalatt négyszer váltottam munkahelyet, sosem tartott 2 hónapnál tovább új helyet találni, 8-10 pályázatnál többet sosem küldtem be és általában nem csak egy helyről kaptam ajánlatot.

2024. jan. 11. 08:14
 16/21 anonim ***** válasza:
56%
Igényes helyeken mennek a levesbe az europass cv-k. Nyilván lapátos, bolti eladó, virágkötőnek jó az. De most az fog jönni, hogy te vezérigazgató vagy. Kitaláltam?
2024. jan. 11. 10:12
 17/21 anonim ***** válasza:
38%

#16 Nem vagyok vezető, nincs is vezetői vénám. Senior fejlesztő vagyok. Érdekes módon a nagy multinál, ahol 7 évig voltam nem dobták a CV-t csak mert Europass-os. Sőt, a német cégnél sem, ahol most vagyok contractor.

Tisztában vagyok vele, hogy az Europass nem a kifinomultság csúcsa, de minek változtassak valamin, ami működik?

2024. jan. 11. 10:36
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Emberek ti hol éltek? Xd

Europass cv a legnepszerubb a multiknal.

2024. jan. 11. 13:11
 19/21 anonim ***** válasza:
61%
#18 hol található erről statisztika?
2024. jan. 11. 13:55
 20/21 anonim ***** válasza:
61%

Europass tapasztalat:

Közszférában dolgoztam több, mint 10 évig, aztán váltani akartam. Valaki hülye beadta nekem ezt az europass baromságot.

Pályáztam sok helyre, senkitől nem kaptam választ (mondjuk sajnos nem IT-ben dolgozom, ahol gondolom, egy senior developert bizonyos poziciókra úgy is felvesznek, ha sz*ros WC papírra írja a CV-t).

Megkerestem egy gimis excsajomat, akiről tudtam, hogy HR-es, aki jól leb*szott az Europass miatt, és küldött pár CV mintát. Csodák csodája, innentől kezdve 3 interjúra is behívtak. MOst egy multinál dolgozom, a közszférás bér majdnem kétszereséért.

2024. jan. 12. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!