Így, ennyi pénzből hogyan tudnék a legjobban kijönni?
Figyelt kérdés
26 éves jelenleg egyedülálló srac vagyok. Külön élek, egy zártkerti ingatlanban. A főállásom havonta 260-300 nettó között ad, mellette egy mellékállásom van,ott kb plusz egy 100ast keresek. Vannak háziállataim, őket is el kell látnom, de valamennyire önellátó is vagyok ezáltal. Hiteltörlesztőm 140.000 forint. Durván 90-100.000 forint marad magamra egy hónapban. Ebből kell az étkezést egyebeket megoldani. Hogy tudnék a legjobban kijönni anyagilag? Hogy és min tudok spórolni? Átlagos életet élek, nincs semmi luxus.jan. 8. 22:08
1/7 anonim válasza:
Menza. Fizess be a helyi óvoda, vagy iskola, vagy fene tudja menzájára, ebédre!
NAGY tétel. Mindent nagyban vegyél! Pl.: Krumpli 50kg. Rizs 100 kg.
Nyúltartás. Enni és eladni is!
3/7 anonim válasza:
Háziállat helyett haszonállat.
Nem tudom milyen háziállataid vannak, de soha nem értettem minek tart állatot az, aki még magát is alig tudja etetni. Többe kerül mint egy gyerek. Pedig az sem semmi.
4/7 anonim válasza:
Pontosan mennyit is költesz a háziállatokra? Nekem nem jön ki a matek.
Egy rossz hónapban 360 egy jó hónapban 400 ezer a fizud.
Ebből 140 a törlesztő, ami 290-330 ezer közé viszi le. Hogyan lesz ebből 90-100 ezer forint havonta!?
Bárhogyis én ott próbálnám megfogni, mert az 200-230 ezer forint havonta.
5/7 anonim válasza:
Bocs elnéztem a hitel aztán nem javítottam a számítást csak az összege. 220-260 közé viszi le, de még akkor is több, mint 100 ezer hiányzik.
6/7 anonim válasza:
Tényleg a lényeg maradt ki, hogy mire megy el a hiteltörlesztő és a "magadra maradó" pénz közötti összeg, a rezsid nem lehet ennyi. Pont ez az a tartomány, ahol meg tudod fogni.
7/7 anonim válasza:
2.-nak. 1. vagyok, miért is lennék hülye? Sót, lisztet, cukrot, rizst, így veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!