Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ahol a hirdetésben benne van,...

Ahol a hirdetésben benne van, hogy ezt az önéletrajzot kérik mellékelni: 87/2019.(IV.23) Korm. rendelet 1 sz. melléklet, mennyire veszik szigorúan, ha valaki nem ilyet küld, vagy ki lehet húzni belőle sorokat és személyre kell szabni?

Figyelt kérdés
Megnéztem, hogy mi ez, és egy csomó felesleges és olyan információt kérnek benne, amit nem kívánok megosztani teljesen, pláne nem egy önéletrajzban.

jan. 8. 09:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A Kit. hatálya alatt dolgozóknál kötelező ez a formátumú önéletrajz. Van olyan hely, ahova jelentkezésnél nem kérik még, de felvétel után ugyanúgy ki kell tölteni.
jan. 8. 12:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Köztisztvoselőként szeretnél dolgozni de már most nyafogsz hogy valamit pontosan a jogszabályokban előírtan kell csinálni...

Szerintem jobb ha be se adod az önéletrajzod ez a munka nem neked való.

jan. 8. 18:46
 13/13 A kérdező kommentje:
12: Egy szimpla önkormányzati ügyintézői állás lett volna, mondhatni viszonylag jól megközelíthető helyen van, nem kell átszállni, átutazni a városon, csak ezért gondolkodtam rajta, de végül nem adtam be. Ilyen helyre amúgy se az utcáról veszik fel az embereket.
jan. 9. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!