Ahol a hirdetésben benne van, hogy ezt az önéletrajzot kérik mellékelni: 87/2019.(IV.23) Korm. rendelet 1 sz. melléklet, mennyire veszik szigorúan, ha valaki nem ilyet küld, vagy ki lehet húzni belőle sorokat és személyre kell szabni?
Használd azt a mintát, amit kértek. Nyilván nem véletlenül kérték.
Ami esetedben nem releváns, vagy nem tartozik rájuk és nem akarod velük megosztani, azt a részt töröld ki.
Azért személyes adatokat nem szoktam megadni ilyen bőven, mint születési név, hely, idő, anyja neve, családi állapot, stb., a teljes címem se, csak várost. Meg a volt munkahelyeim se szoktam mind felsorolni volt, ahol dolgoztam 1 vagy 10 napot, de a 2 hónapossal se dicsekszem, ahol volt 3 hónap 2 szerződésem között se szoktam tagolni, meg nem mindegy már, hogy 20 éve hogyan szűnt meg a munkaviszony. Gondoltam beírni részletezve az utolsó 2-öt, ami releváns, de a 15-20 évvel ezelőtti teljesen más irányúakat nem részletezném. A végzettségek között is inkább csak azt tüntetném fel, amit kérnek, nem az összest.
Inkább elküldeném a saját változatomat, ha az nem kizáró tényező, mint ezt a több oldalas felesleges adathalmazt.
Azért nem olyan nagy munka beírni a saját alap adataidat, meg az megy fejből is, nem kell előkeresni.
Munkahelyeknél ne csak a utolsó kettőt írd be, de nem is kell az összeset, ahol 1-1 napot dolgoztál.
Végzettségből az iskolarendszerűt írd be mind. Azon kívül, amit relevánsnak gondolsz.
Gondolom, ezek is megvannak már egy másik önéletrajzban, csak át kell másolni.
9: A nyomtatvány minden betöltött állást kér visszafele felsorolva, időtartammal, főbb tevékenységekkel, kilépés okával. Pontosan már én sem emlékszem azokra, ami 10-20 éve volt, pláne, ami nem is tartott sokáig. Azt se értem, ha dolgoztam a klik alatt 2 külön intézményben is, akkor az egynek számít-e vagy 2-nek vagy esetleg 5-nek, mert 5-7 napos megszakításokkal 1,5 év alatt volt 5 szerződésem, nem volt folytonos. Egy normál önéletrajzban ezt egybe vettem, de itt fogalmam sincs, gondolom a közalkalmazotti besoroláshoz kellene ez, de sosem voltam az, hiába számolgatnák a napokat, előrébb gondolom nem lennék. Ha nem tagolom, akkor is van vagy 9 hely, ami most eszembe jutott.
Úgy döntöttem hagyom ezt az állást, meg az összes többit, amihez ilyen nyomtatványt kell kitölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!