Aki átlag 2-2,5 évente váltogat, az jobhopper? Hátrány HR szemszögből? (irodai, szellemi munkánál)
2-3 evente nyugodtan lehet valtogatni.
De sok balfasszal talalkoztam egyebkent, aki 10+ eve ugyanott dolgozik, aztan amikor a frissen felvett ember tobbet keres nala, akkor meg sir, hogy ezt megis hogy kepzelik.
#21: amugy ha nem lennének ilyen balfaszok, te sem valtogathatnál 2 évente, mert nem lenne kitől tanulnod.
Pont ezek az emberek tartják működésben a cégeket úgy ahogy.
"amugy ha nem lennének ilyen balfaszok, te sem valtogathatnál 2 évente, mert nem lenne kitől tanulnod"
De igen, lenne, most is olyanoktol tanulok, akik valtogattak 2-3 evente, csak vagy 10 evvel tobb tapasztalatuk van, mint nekem.
Ezek a balfaszok, akik 10+ eve ugyanott vannak es sirnak az alacsony fizetesuk miatt, pont azok, akik azert nem valtanak, mert mashol meg ennyit sem kapnanak, vagy fel sem vennek oket. Ezert vannak el a langyos vizben es csak panaszkodnak.
#26: Én akiktől sokat tanultam, egyik sem ugrált 2 évente, mind 5-10 éveket töltöttek el egy helyen.
Sok jobb hoppertől is próbáltam tanulni, de anlegtöbb nem volt túl penge szakmailag.
A pénz maximalizáláshoz kell a 2 évente váltás az ember karrierjének elején.
Meg szerintem fontos több cégben megtanulni a területeden a folyamatokat, mert óriási különbségek vannak cégek közök. Még akkor is ha relatívan jó cégeknél dolgozol. Az szerintem nagyon rossz ha az ember a karrierje elején 1 cégnél eltölt 5-6 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!