Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki átlag 2-2,5 évente váltoga...

Aki átlag 2-2,5 évente váltogat, az jobhopper? Hátrány HR szemszögből? (irodai, szellemi munkánál)

Figyelt kérdés
Első munkahelyemen 2 év 5 hónapot voltam, második helyemen 1 év 10 hónapot, volt egy harmadik munkahelyem is, ahol a próbaidő alatt eljöttem, (ez a CV-ben sincs benne). Most vagyok a 4. munkahelyemen 1 éve és 3 hónapja és még egyelőre nem jött el a váltás ideje, de ha idén befejezek egy folyamatban lévő tanfolyamot, akkor valószínűleg 2025 tavaszán (a bónusz kifizetése után) megint váltanék, ugyanis a plusz papírral és tudással máshol többet tudnék keresni jóval. Tehát max 2,5-3 évet töltenék el ezen a munkahelyen.
jan. 6. 20:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
62%

2-3 evente nyugodtan lehet valtogatni.

De sok balfasszal talalkoztam egyebkent, aki 10+ eve ugyanott dolgozik, aztan amikor a frissen felvett ember tobbet keres nala, akkor meg sir, hogy ezt megis hogy kepzelik.

jan. 7. 11:18
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igaza van a 10+-osnak. Valószínűleg sokkal többet hoz a cégnek, mint a gyerek aki 2 év múlva nem lesz sehol, be se tanul.
jan. 7. 11:48
 23/30 anonim ***** válasza:
56%

#21: amugy ha nem lennének ilyen balfaszok, te sem valtogathatnál 2 évente, mert nem lenne kitől tanulnod.

Pont ezek az emberek tartják működésben a cégeket úgy ahogy.

jan. 7. 11:50
 24/30 anonim ***** válasza:
68%
Pont most jött egy job hopper kollégám (vissza). 2 évig nálunk dolgozott, azután 2 éve felmondott és elment máshova, nost pedig visszavettük vezetőnek. Ő semmiről se maradt le, aki meg csak itt maradt, az nem lett se vezető, se semmi.
jan. 7. 11:55
 25/30 anonim ***** válasza:
64%
Igazabol a mai fiatalok jó részének esze ágában sincs fel életüket eltolteni egy munkahelyen , bátran váltanak 2-3 évente. Szoval a Hr részleg ez jó lesz ha megszokja.
jan. 7. 12:31
 26/30 anonim ***** válasza:
37%

"amugy ha nem lennének ilyen balfaszok, te sem valtogathatnál 2 évente, mert nem lenne kitől tanulnod"

De igen, lenne, most is olyanoktol tanulok, akik valtogattak 2-3 evente, csak vagy 10 evvel tobb tapasztalatuk van, mint nekem.

Ezek a balfaszok, akik 10+ eve ugyanott vannak es sirnak az alacsony fizetesuk miatt, pont azok, akik azert nem valtanak, mert mashol meg ennyit sem kapnanak, vagy fel sem vennek oket. Ezert vannak el a langyos vizben es csak panaszkodnak.

jan. 7. 12:32
 27/30 anonim ***** válasza:
74%

#26: Én akiktől sokat tanultam, egyik sem ugrált 2 évente, mind 5-10 éveket töltöttek el egy helyen.

Sok jobb hoppertől is próbáltam tanulni, de anlegtöbb nem volt túl penge szakmailag.

jan. 7. 12:45
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is vannak ilyenek. Szokott lenne évente 1x ilyen cégszintű anonim közvéleménykutatás, hogy ki mivel elégedett és mivel nem, ott elhordják minden szarnak a céget a hulladék fizetésük miatt. A cégvezetés már konkrétan kimondta, hogy ez van, akinek nem tetszik, az elmehet máshova, ezek a félkegyelműek meg persze maradnak és verik tovább a seggüket a földhöz. Szánalmas.
jan. 7. 12:45
 29/30 anonim ***** válasza:
75%

A pénz maximalizáláshoz kell a 2 évente váltás az ember karrierjének elején.

Meg szerintem fontos több cégben megtanulni a területeden a folyamatokat, mert óriási különbségek vannak cégek közök. Még akkor is ha relatívan jó cégeknél dolgozol. Az szerintem nagyon rossz ha az ember a karrierje elején 1 cégnél eltölt 5-6 évet.

jan. 7. 12:47
 30/30 anonim ***** válasza:
43%
8 éve vagyok ugyanott, zsákutca munka.
jan. 7. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!