Egy látássérült betölthet légiutaskkísérői pozíciót?
Azt nektek ki mondta, hogy vak? Látássérültet írtam, aki lehet gyengén- vagy aliglátó is.
És az csak 1-gyel több ember, nem hinném, hogy nem mentettek volna már látássérültet.
4-es!
Miért?
nem hitetlenkedsz, csak hisztizel meg kötözködsz.
és igen, mentettek már látássérültet, de egy stewardess a gépen feladatot lát el, szükség esetén emberéletet ment, és nem egy tehetetlen holtsúly, ami még húzza is vissza a többit. a polgári repülésben természetes, ép látás kell mindkét szemre, sérülten nem megy, fél szemmel nem megy, műtött szemmel sem megy (érzékenyebb a légnyomásváltozásokra, mint a műtetlen). kész. de téged ép szemmel se vennének fel, komolytalan, éretlen kislányoknak semmi keresnivalója egy ilyen veszélyes üzemben. menj el inkább titkárnőnek, ott is kapsz csini rucit és lehet benne szelfizni.
16-os!
Én nem hisztizem, ellenkezőleg, nagyon nyugodt vagyok.
Egy szóval sem említettem, hogy stewardess szeretnék lenni.
Nem vagyok éretlen kislány, és titkári pozíciót is csak a legvégsőbb esetben vállalnék, karriert szeretnék építeni, és nem az az életcélom, hogy csini ruciban szelfizgessek.
Titkárnői munkakör nem létezik, csak titkár van, lehet az nő vagy épp férfi is, aki ellátja azokat a feladatokat.
Megkaptam a választ a kérdésemre.
igen, majd az utasok segítenék neki,
még pilóta is lehet, de csak másod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!