Hol tudnék dolgozni?
Figyelt kérdés
Budapesti vagyok, leginkább a 2. és a 3.kerületben keresek munkát. 4-6-8 órás valamint alkalmi beugrós munkák is érdekelnének.
Magamról : 19 éves lány vagyok, nem bírom az embereket (nem ember undor, félek tőlük) szóval pl recepciós állás kizárt, de háttérben szívesen dolgozom. Jogosítványom nincsen és 10.osztályig van végzettséggem.
Kioktatást meg hasonlóakat kérjek ne írjatok, nem szeretném ennyiben hagyni a tanulmányaimat, de vannak jelenleg fontosabb céljaim is.
jan. 3. 12:49
1/3 anonim válasza:
Felkeresel olyan vállalkozásokat, amiknek a tevékenysége érdekel. És elmondod hogy alkalmi munka kellene. Szerintem egyik sem fog elutasítani.
Idehaza is és világjárás közben is így találtam munkát. Még egyik sem mondott nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!