London Luton reploteren van olyan csendes hely, ahol napkozben tudnek dolgozni? (asztal + szek + konnektor a laptopnak)
Figyelt kérdés
A gepem kora reggel erkezik es este mennek tovabb. Ha tudnek dolgozni egesz nap, akkor nem kellenne szabadsagot kivennem.2023. máj. 29. 12:15
1/11 anonim válasza:
Reptéren minden van csak csend nincs.
2/11 anonim válasza:
Hát, ahol van a mosdó és rögtön mellette az érkezők folyosója, ott vannak ülőhelyek a mosdó mellett. Ott láttam többen is használták a laptopot stb. viszont én nem találtam ott konnektort. :/
Csendes hely nagyon nincs. Én konnektort is csak a tranzitba találtam.
3/11 BeefEater válasza:
Ha kora reggel érkezel és este mész, akkor gyere ki a reptérről és ülj be egy kávézóba vagy pubba.
Lutonról még sohasem utaztam, de a legtöbb lounge-ban van olyan, amit te szeretnél. Egész napra mondjuk elég drága lesz...
4/11 anonim válasza:
#3- Nem sok minden van a repter korul. London es luton kozott pedig tobb mint 1 ora az ut
5/11 BeefEater válasza:
3: Luton egy kisváros. Biztos, hogy lehet találni egy beülős helyet. De a kérdező azt mondta, hogy ott az egész napja, még akár Londont is megjárhatja, kereshet egy WeWork irodát, de szerintem ez nagyon nem éri meg (akkor nem Lutonban szállna át).
6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok kijonni a repterrol.
7:40 kor szall le a gepem, 8-16:30-ig kell dolgozni es 17:30-kor indul a csatlakozas
2023. máj. 31. 12:05
7/11 anonim válasza:
Tranzit utas vagy? Akkor van egy palacsintazo etterem, en ott toltottem a telefonomat usb-vel.
8/11 anonim válasza:
(Mivel nincs atalakitom, es ott csak angol aljzat van)
9/11 BeefEater válasza:
Ha 7:40-kor szállsz le az kizárt dolog, hogy 8-kor dolgozni kezdjél. Ennyi idő alatt valószínű az útlevél ellenőrzésen sem leszel túl. Kicsit módosíts a terveiden.
10/11 A kérdező kommentje:
Az nem gaz, ha csak kicsit kesobb kezdek dolgozni annyi belefer
2023. máj. 31. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!