Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Laza 1 műszakos munkahelyről...

Laza 1 műszakos munkahelyről megérné váltani 12 órásra úgy hogy 60-70 ezerrel kapnák többet?

Figyelt kérdés

Minimálbéren vagyok és úgy érzem bármi jobb lenne pénzügyileg de így rengeteg szabad időm elveszne.

Az új munkakör nagyon érdekelne, és tapasztalatszerzés szempontjából is jó lenne a jövőre nézve.

De nem akarok hülye lenni és eldobni a mostani munkám ahol kb csak ülök és elvagyok egész nap, hamar hazamehetek 15perc alatt otthon vagyok.

Új munkával későn végeznék 45perc az utazás, de nagyon szeretném mert szinte hobbiként tekintek erre a munkakörre, ezt a szakmát is választottam suliban, itt a lehetőség.

Autóm nincs ezért is akarok váltani munkahelyet hogy valamennyit össze tudjak kaparni egyre és akkor csak 20perc lenne az utazás is.

Külső szemmel mi a véleményetek?

2024. jan. 2. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
¯\_(ツ)_/¯
2024. jan. 2. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
En nem valtanek az fix... Dogoljon meg az aki akarja hogy 8 oranal tobbet dolgozzon barki is
2024. jan. 2. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Én se váltanék, egyetértek a #2-sel.

A csomó szabadidődet fordíthatnád arra, hogy megkeresed azt a 6-70e-et, vagy még többet.

2024. jan. 2. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
40%

Nem éri meg ha autót veszel miatta.

El fogja vinni a pluszpénzt.

Keress inkább rendes munkát ahol megadják a nettó 700 at.

2024. jan. 2. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Hosszu távon a minimalberbol elég utobb úgyis ki kell majd lépned. Mivel nem jutsz vele semmire . En két lehetőséget látok: vagy kihasznalod , hogy jelenleg nem vagy leterhelve és képzed mellette magad, hogy később jobb legyen vagy váltasz már most hogy legyen több bevételed. Ha csak telnek a napok minimálbéren az egy helyben toporgas.
2024. jan. 3. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!