Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan szakma, ami minden...

Van olyan szakma, ami minden szempontból tökéletes és nincs hátránya vagy nagyon minimális? Amiről mindenki azt gondolja, hogy ez a szakmák csúcsa?

Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 13:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon könnyű belátni, hogy nincs ilyen. Például egy tökéletes szakmának maximális társadalmi hasznot kell hozni, vagyis vagy rengeteg embernek segíteni, vagy életeket menteni. Tanár, orovos, tűzoltó, ami szeritnem ezt kielégítheti. Tanár és tűzoltó esetében viszont a fizetés nagyon gyenge (az egyéb problémákról nem is szólva), orvos esetében pedig a munkarend elég komoly hátrány. Ezzel be is bizonyítottuk, hogy nincs általánosan tökéletes szakma.
2023. dec. 28. 20:06
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem amit csinálok. Élvezem, amit alkotok, hogy egy csapatot vezetek. Kiemelkedően keresek, milliókat havonta. Szeretem az ügyfeleimet, de kikészítenek a hülyeségükkel. Kikészítenek a mindennapi problémák, folymaatos idiótaságok. Egészségileg kikészít a stressz, a teljesítési kényszer, a folyamatos verseny. Egy része álom, egy része rémálom.

Nincs tökéletes szakma.

2023. dec. 28. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!