Kaptál 13. Havit vagy év végi prémiumot(ha igen akkor mennyit) vagy valamit a munkáltatódtól?
Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 15:51
1/21 anonim válasza:
5 szem szaloncukrot és egy körlevelet, hogy köszönik a munkámat.
2/21 anonim válasza:
30ezret, meg egy kis csokit, szaloncukrot.
3/21 anonim válasza:
Igen, a havi fizum másfélszeresét.
4/21 xXNeonSmashXx válasza:
25ezret utaltak. 1 éves munkaviszonyom után. A kollégiám nem kaptak, de ők csak max fél éve vannak itt.
7/21 anonim válasza:
Nem kaptam semmit. Szánalmas angol multi, évek óta ilyen. Még 22-én is végig voltunk, úgy, hogy nem volt olyan ügyfelünk, ki ne 15 órakor fejezte volna be aznap a munkát.
8/21 anonim válasza:
Nem, csak egy ajándécsomagot, amit valami hátrányos helyzetű embereket foglalkoztató cég készített. Biztos drága volt de egy csoki, egy süti meg egy bor. Mondjuk nem iszom alkoholt szóval nem mentem vele sokra 😁
9/21 anonim válasza:
Majd a januári fizuval jön a negyedéves bónusz, kábé nettó 250k, de inkább kapjam évi négyszer ezt.
10/21 anonim válasza:
Igen.
Plusz egy fizetèst utaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!