Szerintetek ez igaz?

Figyelt kérdés
Az imént olvastam, hogy az egyik fórumozó szerint a kukások havi szinten legalább 100ezer forintért találnak értekes tárgyakat a kukákban. Egyelőre nem részletezem a vélemenyem, kíváncsi vagyok a tietekre.

2023. dec. 23. 13:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Dehogy igaz, en Pecsen vagyok kukas, es ritkan van olyan,hogy talal valaki valami ertekes dolgot, esetleg lomtalanitaskor, de akkor se suru
2023. dec. 24. 09:04
 12/14 A kérdező kommentje:

Oké, tegyük fel igaz.

Ez milyen módon tehető át anyagi értelmezésbe? Ami a kukába vagy amellé kerül, az valószínűleg nem 2 napot volt használva, szóval eleve durva értékcsökkenésen megy át.

De továbbra is legyen így, hogy egy aranybánya. Gondolom bármilyen ételhez kapcsolódó eszköz, tárgy kiesik. Gondolom...

Háztartásokról beszélünk, szóval mi lehet még? Tv, rádió, fűnyíró, mindenféle apró-cseprő háztartási cucc. Ha egy tv-t összeszed, otthonra nem kell venni. És aztán a többi tv, amit majd talál? Egy kidobott, nagy valószínűséggel sérült tv-t mennyiért lehet eladni? Párezer forint? És az összes tárgy közül még ez a legértékesebb :D

Szerintem nonszensz az egész, de már az előző pár gondolatot is nagy jóindulattal és erős túlzásokkal írtam. De lehet megcáfolni konkrétumokkal.

2023. dec. 24. 19:58
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Szomszéd például kidobta szinte az összes Tupperware cuccát. Ezek nem 5 forintba kerülnek. Vajon tudja-e a kukás is?

Nem lyukas fazekakra kell ilyenkor gondolni, mint "főnyereményre".

2023. dec. 25. 05:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Én laktam olyan helyen ahol lomtalanításkor sem (!) jelentek meg az erre specializálódott elemek 24 órán belül, valószínűleg azér mert kiesik a környék a fő irányból (pedig fő tér, sétálóutca 5-10 perc gyalog). Egy nagyváros jobb hírű része, direkt nem írom le hol, mert nem akarok tippeket adni. Volt hogy vittünk haza bútorokat, (ritka) könyveket, egyszeű

rű esti sétáról

Műszaki cuccokat őszintén szólva nem is néztem ilyenkor, mert nem érdekel (ha egyáltalán ki lehet rakni lomtalanításkor). Ebből kiindulva még az is lehet hogy a kukások is találnal errefelé értekesebb tárgyakat. Még elitebb, még félreesőbb helyeken meg pláne. A havi 100 azért soknak tűnik.

2023. dec. 26. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!