Szerintetek ez igaz?
Figyelt kérdés
Az imént olvastam, hogy az egyik fórumozó szerint a kukások havi szinten legalább 100ezer forintért találnak értekes tárgyakat a kukákban. Egyelőre nem részletezem a vélemenyem, kíváncsi vagyok a tietekre.2023. dec. 23. 13:29
1/14 anonim válasza:
Simán hihető, még sokkal több is.
3/14 anonim válasza:
És mégis hogy? Tételesen átnéznek mindent a kukában, neadjisten kibontják a zacskókat? A csövesek ezt szokták csinálni, nekik van idejük bíbelődni ezzel, a kukásoknak nincs.
4/14 anonim válasza:
A használható dolgokat sokan a kuka mellé teszik.
6/14 anonim válasza:
4-es nálunk is, de azt max egy órán belül elkapkodják a cigányok és hajléktalanok, a kukásnak nem jut.
7/14 anonim válasza:
Persze, majd a kukásnak pont arra van ideje, hogy átnézze a cuccokat. Amit meg írnak, hogy sokan a leselejtezett, de még működő dolgokat a kuka mellé teszik, na azokat tényleg nagyon hamar elviszik Rézművesék.
8/14 A kérdező kommentje:
Persze, szerintem sem az. Nincs idejük erre. Meg ami értékesebb, azt mellé rakják, de általában túl sokat az se ér.
2023. dec. 23. 15:43
9/14 anonim válasza:
Nálunk a kukások simán belenéznek, és az autóba öntött dolgokból is szoktak visszavenni olyat, ami szerintük még használható. Nem egyszer láttam.
Egyébként én is a kuka mellé, vagy a tetejére szoktam tenni azokat a dolgokat, amik még szerintem hasznosíthatók. Nálunk nem lopja el őket senki, mivel egy kis faluban lakom, itt ez nem szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!